Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutyusom?...

Miért nem eszik a kutyusom? MI lehet a baja?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kan németjuhász kutyusom..és tegnap reggel óta nem eszik! Külsőleg nincs semmi baja, talán egy picit szomorú. Történt-e már valakinek a kutyájával ilyen? Vigyük el Állatorvoshoz?? Írjatok légyszi!!!
2010. jan. 24. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen az én kiskutyámmal is ugyan ez volt! Nem evett két napig,gondoltam nem szaladok rögtön állatorvoshoz vele,harmadik napra elpusztult.Vidd el!!!
2010. jan. 24. 20:35
 2/8 RastaMama ***** válasza:
100%

étel nélkül nem gáz, ha 2-3 nap "kimarad", de persze nem is jó. ha iszik az jó, innia mindenképpen kell. szerintem ha a harmadik nap is kaja nélkül telik, akkor menj el orvoshoz.

és próbálj meg vmi kaját belediktálni. pl parizert, virslit. igazából tápérték nincs nagyon benne, de nem lesz üres a hasa. vagy főzelékkel, esetleg egyszerűbb levessel, amiben mondjuk tészta van...(azért ezeket írtam, mert ez azért előfordul a legtöbb konyhában)

jaaa, esetleg nincs tüzelő szuka a környéken? ivaréréssel hogy álltok? írj!

2010. jan. 24. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Történt! Az enyém zabál, ha egészséges. Amint egyszer nem nyúlt a kajájához, azonnal tudtam, hogy baj van. A seggébe dugtam a hőmérőt, és kiderült, hogy lázas. Mellesleg rossz volt a kedve is, akárcsak a Tiednek. Azonnal orvos, és kiderült, hogy babesiás volt. Négy szuri, és este már vacsorázott. Babesia esetében például minden óra számít, és kezelés nélkül pár nap alatt belepusztul a kutya.
2010. jan. 24. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönjük az eddigi válaszolóknak!!

Láttuk,hogy ma is ivott egy picit! Tüzelő szuka a környékén nincs! Próbáltunk a szájába májkrémet rakni..de kiköpte a tejet sem nyeli le!! ( MINTHA UNDORODNA A KAJÁTOL) reggel valószyínű doki lesz belőle!!!

2010. jan. 24. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem fáj a foga? A barátnőm német juhászsának az volt a baja. De az orvos meggyógyította.
2010. jan. 24. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt benne kullancs? Januárban is előfordul!
2010. jan. 24. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:

mérj neki lázat, mert ha nem eszik, tuti hogy beteg!

jobbulást!

2010. jan. 26. 08:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat!!! Jobban van a kutyus!!!! már eszeget és reggel ugatott is!!!!! :) szerintem már nagy baj nem lehet!! Köszönöm a jó tanácsokat!!!
2010. jan. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!