Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutyusom?

Miért nem eszik a kutyusom?

Figyelt kérdés

Már 2 napja nem hajlando megenni a tálkás kajáját pedig izt is váltottam!

nagyon keveset eszik,néha egy kis száraztat eszik!

persze sajtot meg rántothusit megenné,de az drága lenne!

régen kutyszalámit evettt aztán azt sem ette meg!

mit adjak neki enni?

2011. jún. 22. 15:47
 1/6 anonim válasza:
ezt a kérdést az állatorvosnak tedd fel ne egy internetes oldalon -.- xd
2011. jún. 22. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a házikosztot szereti, próbáljatok készíteni neki valamit házilag, amit anyagilag megengedhettek magatoknak.
2011. jún. 22. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy baja van. Az én kutyám sem szívesen eszik ebben a melegben. Csak házikosztot, a tápot pedig csak akkor, ha felöntöm egy liter vízzel. Szerintem ha amúgy nem mozogna ennyit, nem is enne. Nincs valami kedvenc kajája? Az enyém például legrosszabb napjain is vevő egy kis tejfölös-tonhalas tésztára:)
2011. jún. 22. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy más gond nincs vele? Iszik, mozog, nem vonul félre... Mert általában az étvágytalanság levertséggel is párosul, ha valami gond van. utsó voltam.
2011. jún. 22. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Ma 16:01!

Egyet értek,az én kutyáim is pont így vannak! :)

2011. jún. 22. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
ohh szaladgál és ugat!iszik rendes!hete hoztuk haza a babánkat és kicsit kevesebet foglalkozunk a kutyussal!lehet ez is a baja?
2011. jún. 22. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!