Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan védekeztek a kutyalopás...

Hogyan védekeztek a kutyalopások ellen?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen esetről lehet hallani, hogy kertből kilopják vagy séta alatt kikapják az ember kezéből és autóval elhúznak vele.

2014. okt. 21. 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
bent vannak a házban velem a kutyák, ha nem vagyok itthon, akkor csak a hátsó kertben, utcafrontról nem látni. nos ha az utcán ki tudja kapni a kezemből a dobermannt, akkor viheti is.
2014. okt. 21. 14:19
 2/13 csabika1971 ***** válasza:
100%

Sok lehetőség nincs.

1; Elzárod a kutyát, hogy az utcáról senki ne férjen hozzá. (ebben csak az a gond, hogy az ember nem azért tart kutyát, hogy eldugja)

2; Felszerelsz egy valós vagy kamu kamrát ami azt a területet figyeli ahonnan megvalósíthatnák nálatok a kutya lopást. A kerítésre meg kiírod a gyengébbek kedvéért, hogy kamerával megfigyelt terület. (nekem ez szimpatikusabb, mert mindenki kétszer is elgondolkodik azon csináljon e valamit, miközben tudja, hogy felvétel készül róla)

2014. okt. 21. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Kamerázd a teret.

És megmutatnád hogyan is kell "kikapni" a kezéből?

2014. okt. 21. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem nem vagyok érintett a témában, mert a közel póniló méretű kutyámmal kapcsolatban ez eszembe sem jutott. Aki megpróbálná, az meg megérdemli...

Hát nálam a kicsi testű kutya is szépen sétálna a saját lábán, pórázon, aminek a másik végét fogni szokták általában, bár láttam már olyant, aki zsebre vágta. (esetleg ha olyan, akkor akaszd rá az övedre a végét! elrántanak ha rápróbálnak, de a kutya megmarad)

A kertkaput tessék zárni, bár így is átmászható.

2014. okt. 21. 14:23
 5/13 csabika1971 ***** válasza:
90%

Ja, az meg, hogy sétakor kikapják a kezedből és autóval elhúznak vele.

Már gázosabb és részben kivéthetetlenebb. Csak egy valamit tehetnél abban az estben, megjegyzed az autó rendszámát. És szerencsés esetben nevükre regisztrált autóval mentek kutyát lopni.

2014. okt. 21. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:

ma 14:22

Van olyan, hogy elkapják a kistestűt a gazdája mellől. Egy rántás és már kicsúszott a póráz. Az ilyen embereknek pedig igen jó a futókájuk.Ráadásul az sem érdekli őket, hogy a gazdi feltörli a betont. Pont olyan, mint amikor valakinek a kezéből tépik ki a táskát. Általában jó pénzért megtalálóként szoktak jelentkezni.

2014. okt. 21. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Komondorral.
2014. okt. 21. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem olyan hamis kutyám van, azt képtelenség ellopni
2014. okt. 21. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaa... kicsit szokatlan a járás nekem, mert nekem hát, nem közepes testű, de kicsinek se mondható, és én sose sétáltatom pórázon.

/14:22 voltam

2014. okt. 21. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát, az én kutyám glaukómás, a sok hülye meg azt hiszi, hogy fertőző...Igaz, így játszótársat se nagyon találni neki, de legalább békén hagyják a gyanús egyének.
2014. okt. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!