Mivel eteted a kutyád?
Ha táppal, akkor milyen fajtával és mennyibe kerül/kg?
Köszi a válaszokat :)
Pro Plan jelenleg, ez olyan 1500/kg.
Át fogunk térni egyébként Brit Prémiumra ha beválik, de még készlethiány van belőle az oldalon, ahonnan rendelnék. Minden tekintetben bevált amúgy a Pro Plan, csak drágább.
Én még nem rendeltem, de ismerősök között, és itt is sokan dicsérik. És az állateledeles boltban Brit nincs, csak Eukanuba meg Pro Plan.
Én több mindent próbáltam, keverék fogadott kutyám van, gagyibbról fokozatosan álltunk át a jobbakra.
Happy dog natur croq - szerette, de gagyi az összetétele és jobbat akartam neki adni, ára kb. 800Ft/kg
DM-es dein bestes, a kilós kiszerelésben kapható - szerette ezt is, 800Ft/kg
Brit prémium, normál - KATASZTRÓFA! Az addig is soványka kutya egyáltalán nem hízott emelt adaggal sem, sőt, fogyott és rengeteget kakilt és nagyon büdöset. 550Ft/kg
Brit care bárányos - imádta, de nagyon nagy adagokat kellett adnom neki, hogy ne fogyjon és sokat kakil, jó büdöset. 1200Fkg
Brit care lazacos - első nap lelkesen befalta, harmadik nap után csak tessék-lássék eszi, nincs oda érte...Pedig zsírosságra, kalóriára nagyon jó.1200Ft/kg Ezt "eszi" MOST:
Én úgy vettem észre hogy a kicsit "gagyibb" tápoktól jobb a kondíciója a kutyának és jóval kevesebbet kakil, úgyhogy most sima Happy dog tápot fog kapni, meglátjuk mit szólnak hozzá a belei :D Ez 1000Ft/kg és legalább aránylag könnyen beszerezhető.
Bár én hetente általában 1x adok neki főtt ételt, főtt csirkehús vagy főtt belsőség egy pici rizzsel, húslevessel, persze szigorúan fűszermentesen.
Mondhatnám a BARF-ot is de mostanában ha valaki, megkérdezte és elmondtam, először tátotta a száját, végigmért engem majd a kutyám - yorkshire terrier - két lépést hátrált, a kutyáját elrángatta az enyémtől és azt mondta: akkor férges a lesz a kutyám...............
És mivel ez elég sokszor előfordult, úgy döntöttem, hogy nem mondom meg:)
Jesszus 8-as. Neked férges a kutyád !!!
Viccet félre téve:
Josera Festival-t kapnak 40 euro kb az ára és egy 15 kg zsák kitart egy fél hónapig két 50 kilós ebzetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!