Hogy vegyem rá anyukámat egy kiskutyára?
1.Anyukád szereti a kutyákat?
2.Kertes házban laktok?
3.Hát,figyelj,nem nagyon kell szerintem ,,nyalni" neki,mert az soha nem jön be,én már próbáltam!
4.Akkor menj oda megkérdezni,amikor nem ideges/mérges!
5.Mondd meg neki nyíltan,hogy nagyon szeretnél kutyát,és érvelj is,h miért,mondd el neki,h eltudod látni,takarítasz utána,leviszed sétálni,stb.
En azt csinaltam,hogy egy cetlire osszegyujtottem egy csomo indokot
es szerintem egy albetores is jo
Az enyém sem akarta megengedni, pedig 21 éves vagyok, csak velük élek még. Én közöltem vele, hogy anyagilag mindent én állok (kajától a felszereléseken át egészen a dokiig), és az én dolgom lesz minden kutya körüli teendő. Láttam a hajlandóságot, de nem akart ráállni a dologra. A végére hagytam a legerősebb indokot, hogy szülinapra kérem (nem a kutyát, csak a tartásra az engedélyt).
Megengedte. Sőt, azt mondta, hogy ha fél évig azt látja hogy mindent megteszek a kutyáért, akkor a kutya árát megkapom, mégis csak ajándék (gyepiről van, 15 e volt az ivartalanítás+oltások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!