Miért nézik le sokan a keverék kutyákat?
Itt a neten szokták lenézni őket számtalan esetet tudnék mondani
miért???
Volt már, megkérdezték a kutyámra az utcán: "ez valami korcs?" Azt válaszoltam: "nem, fajtiszta". :)
A keverékemre egyébként rendszeresen megkérdezik, milyen fajta a borderemre meg, hogy ez keverék? :D Hátö. LOL
Én is inkább azt tapasztaltam, hogy a normális tenyésztőtől nem olcsóért vett törzskönyves, fajtatiszta kutyák gazdáit nézik le, titulálják sznobnak. A tudatlanok! Én meg a néhány tízezerért szaporítótól vásárló gazdákat nézem le, akik csak azért nem akarnak rendes tenyésztőtől venni, mert azt hiszik, azért kerül az a kutya annyiba amennyibe, mert jár hozzá egy törzskönyv. Ezek buták, tudatlanok és önzők (le lehet pontozni.) De sosem tudnék valakit lenézni azért, mert keveréke van. Pláne, ha azt a keveréket valami gyepmesteri telepről mentette meg az altatás elől...
köszi a sok választ
én azért kérdeztem azt mert sokszor fórumokon az van h mien kutyád van keverék akk elég neki moslalékot adni kint kikötni
pedig aki meglátja a kutyust már volt olyan h melyik kennelből hoztam mien fajta stb... volt aki 50 ezret lobogtatott előttem h megvenné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!