Hogy tudnam megtanitni a kutyusomnak hogy ne keregessen mikor eszek?
Ugye a kutya a falka törvényei szerint él. Ezt alkalmazzuk mi emberek is. Ill . ki hogyan, de ez részlet kérdés.
Én anno a kutyám úgy tanítottam ahogy az anyja tenné. Ugye a falkában mindig az alfa eszik elöbb majd a többiek. Ha netán mégis ott ólálkodik valamelyik akkor megcibálják hamar a grabancát.
Ezért amikor kutyám két hónapos volt, és kunyerált mikor ettem, rámorogtam, és a szemébe néztem. A figyelmeztetésem semmibe vette, ezért hírtelen morgás kiséretével, kinyúltam a kezemmel, és elkaptam a grabancác. Nem ráztam meg, csak fogtam a bőrét. De ettől észbe kapott, nyüszített egyet, és elvonult a helyére. Jelzem semmilyen fájdalmat nem érzett, nem fogtam erősen a nyakát.
Miután befejeztem a vacsim, egy falatot kapott ő is . Innentől kezdve elég ma már csak a szemébe néznem fenyegetően és elvonul magátol. Örökre megtanulta a rendet. Hiszen ez az alap a kutyák életében.
A pontozás nem érdekel. Ez így működik a kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!