Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnam megtanitni a...

Hogy tudnam megtanitni a kutyusomnak hogy ne keregessen mikor eszek?

Figyelt kérdés
Maltai selyemkutyus es mikor eszek mindig ugat,ugral,kuncog es hiaba szolok ra nem erek semit vele,hogy tudnam megtanitni neki hogy ne mindig keregessen? Most 4 honapos es mas kulonben nagyon konyen tanul kicsit magacs de attol meg ugyes.Amugy elnezest a helyes iras miatt,mobilrol vagyok. Elore is koszonom :-)

2014. okt. 18. 21:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Rem megtanulja lassan :-)
2014. okt. 18. 22:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugye a kutya a falka törvényei szerint él. Ezt alkalmazzuk mi emberek is. Ill . ki hogyan, de ez részlet kérdés.

Én anno a kutyám úgy tanítottam ahogy az anyja tenné. Ugye a falkában mindig az alfa eszik elöbb majd a többiek. Ha netán mégis ott ólálkodik valamelyik akkor megcibálják hamar a grabancát.

Ezért amikor kutyám két hónapos volt, és kunyerált mikor ettem, rámorogtam, és a szemébe néztem. A figyelmeztetésem semmibe vette, ezért hírtelen morgás kiséretével, kinyúltam a kezemmel, és elkaptam a grabancác. Nem ráztam meg, csak fogtam a bőrét. De ettől észbe kapott, nyüszített egyet, és elvonult a helyére. Jelzem semmilyen fájdalmat nem érzett, nem fogtam erősen a nyakát.

Miután befejeztem a vacsim, egy falatot kapott ő is . Innentől kezdve elég ma már csak a szemébe néznem fenyegetően és elvonul magátol. Örökre megtanulta a rendet. Hiszen ez az alap a kutyák életében.

A pontozás nem érdekel. Ez így működik a kutyáknál.

2014. okt. 19. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!