Nagyon perverz ötlet, hogy a szuka kutyusomnak minden séta előtt leragasztanám a nyílását, így a fiú kutyáknak semmi esélye nem lenne?
Na, most jön a sok ivartalanítás párti gyagyás.
Ha semmiképp nem akarod ivartalaníttatni, akkor vannak spray-k, bugyik (bár én 10 percig röhögtem, mikor láttam egy ilyet). Ha pedig tüzel a kutya, akkor ne vidd el sehova és gondoskodj róla, hogy kan ne jöjjön be hozzá.
És nehogy leragaszd!
Feltételezem, hogy halálosan kamu a kérdés, de ha esetleg mégsem, mert én már semmiben nem bízok:
Nem perverz, hanem nettó hülye az ötlet. Az miért nem jó, ha egyszerűen vigyázol a kutyádra, hogy ne dugják meg? Meg egyébként mivel tervezted leragasztani, ami elég stabil, hogy állja a rohamot, de nem tépi le a kutya összes szőrét, amikor leveszed? És mit gondolsz, hogy fog úgy pisilni a kutya? Egyáltalán, hogy jutnak ilyenek az eszedbe, és miért nem képzeled el magad előtt a megvalósítást, mielőtt marhaságokat kérdezel?
Még nem muszály műtened, csak majd ha előjön az emlődaganat vagy a méhgyulladás, vagy a császározás. Én a helyedben ragasztgatás helyet összekaparnék egy halom pénzt, 3-4 ivartalanítás árát, hogy ha majd a kiskutyi a gazda idiótasága miatt beteg lesz, legyen miből műteni.
Ez van, te ivartalanítás ellenes vagy, én meg rákos megbetegedés ellenes. Kinek a pap, kinek a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!