Milyen kutyát ajánlanátok nekem?
ne haragudj, de most 12 vagy. lesz egy kiskutyád, és 1-2 év múlva rájössz, hogy csajok is vannak a Földön:)
hidd el, most ha még most nem is úgy gondolod, de hanyagolni fogod a kutyát, mert kamaszodsz lassan.
az meg senkinek se lesz jó, ha a családba lepasszolod a kutyát, mert Neked éppen más lesz a fontos.
várj még, inkább a tanulásra figyelj.
Szia!!
Írtad, hogy túlsúlyos vagy, és a kutyával szeretnél mozogni. Feancia bulldogot innentől elvből kilőném!
Én is vagy a menhelyeket javasolnám, vagy az uszkárt.
Nekünk is egy fekete középuszink van, én nyírom normális kutyaformára mert sportolok vele, nincs időm minden úszás-kúszás játék után a pamacsait szárogatni. Energikus de nem hyperaktív kutya. Én hosszútávokat futok,na azt nem bírja de 3-4km-ig gond nélkül!!
Ha szeretnél írj privátba megmutatom, vagy ha van még kérdésed szívesen segítek!!
Kutyásnak lenni nagy felelősség de sokkal nagyobb öröm! Ez nem hobby hanem életforma!....egészséges életforma 😉
Szia (:
Találtam egy helyes, kistestű, energikus ebzetet:
Hétvégenként jól jönne neki egy kutyaiskola, ahol emberekkel szemben lenyugtatják és később, mikor már megvan egy alap engedelmessége, akkor belevághattok az agilitybe, vagy a frisbeebe (: Ezeknél a sportoknál a kutya együtt mozog a gazdival és mindketten egyszerre tanultok és sportoltok.
Illetve itt van még 2 apróság, ha az első nem szimpatikus annyira:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!