Mivel segítessz egy kutyán segítségkérés esetén?
Figyelt kérdés
Nézegetem itt a kérdéseket és a válaszokat de sajnos azt tapasztalom sok kérdésre válasz alig alig érkezik, csak okoskodás "mert mindent jobban tudok". És hidjétek el vannak olyan helyzetek amikor igen is jó és életmentő egy egy emberke válasza vagy tanácsa. Nekem személyes tapasztalatom ez. Sokat segített egy személy a kiskutyám felnevelésében rengeteg jó tanáccsal amit a dokitól nem kaptam meg. Most már 3.hetes szép kis gombóc hála a segítőkész emberkének!!!! És aki a nagy állatbarát piszkálódóktól lehet nem lenne már velem!2014. okt. 18. 08:34
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen! De most pl. arra hogy mivel etessem az árván maradt 3 napos kutyámat, nem olyan választ szeretnék kapni h hülye szaporító meg stb. mikor azt sem tudják mi okból van nálam. mik a pontos körülmények. azzal nem lakik jól szegény. az orvosokról meg annyit h tehéntejet javasolt amit én is tudtam h nem jó. ezért kérdeztem itt.
2014. okt. 18. 18:28
13/14 A kérdező kommentje:
És igen tanácsokat is kaptam h hol segíthetnek nekünk. ők azok akik a kutyus érdekeit nézték nem azok akik kapásból a rizsát nyomták a szaporításról.
2014. okt. 18. 18:31
14/14 A kérdező kommentje:
Betegségről nem kérdezek!! Amúgy meg a doktor bácsi is tudja hogy milyen egészséges a tehéntej a kiskutyának....én hülye miért nem rá halgattam inkább....mint egy olyan ember tanácsaira aki már több árva kutyát nevelt fel. igazad van teljes mértékben csak akkor már rég elpusztult volna.
2014. okt. 18. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!