Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elítélitek a Bullterrier-t a...

Elítélitek a Bullterrier-t a külseje miatt?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem apámat, mind fúj-ozott, pedig megértő szokott lenni mindennel.

Én meg hiába soroltam a jó tulajdonságait. És szívesen be is fogadnék egyet ha lenne lehetőségem. Nektek mi a véleményetek róla?

2014. okt. 17. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Én nem ítélem el, de egy ilyen kutya támadta meg az enyémet, és marta meg a bátyámat. Sajnos szerencsétlen állatot nem egy hozzáértő ember nevelte, hanem egy iszákos csavargó, aki azt hitte, úgy jó a kutya, ha támad. Tudom, hogy nem a kutya hibája, de akárhányszor elviszem a kutyámat sétálni, és elmegyünk egy bullterrieres ház előtt, mindig összeszorul a gyomrom. :S
2014. okt. 17. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromi jól néznek ki. Sajnálom ami az előző válaszolóval történt :( Én akárhány bullterrierrel találkoztam eddig mindegyik játékos, kedves vagy toleráns kutya volt :) Nekem is bullterrier keverékem van (nem olyan tojásfejű), imádja ő is a fajtát, sőt az összes bull típusú kutyával remekül elvan!

De az enyémre is néha rondán néznek az emberek, meg elhúzzák a kutyájukat, meg mondják hogy harci kutya -_-

2014. okt. 17. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az előző bullterrieremet megtámadta egy kan csivava,elég durván.Igen,tudnak az apróságok is fájdalmat okozni.Mire az én kutyám,aki viadalosoktól lett mentve,viadalra vérvonalból származott,mit csinált?

Felkapta a kiskutyát,elvitte vagy két méterre,lepisilte és otthagyta.Na ilyenek ezek a harci kutyák :)

Legtöbbjük utál verekedni.Próbálják játékra fordítani a dolgot,amíg lehet.Mikor nem,akkor támadnak csak vissza.Még az én extra köcsög mostani kutyám is ezt csinálja.

2014. okt. 18. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya, buta, makacs, büfög, f.ingik, röfög, öntörvényű, de végtelen szeretet, és bizalom van benne, amit semmi nem tud megrengetni.

Kaptam már beszólást, hogy veszélyes harcikutyám van, de mivel egy csivavától fél, csak nevetek ezen.

2014. okt. 18. 01:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán jönnek be nekem, furcsa az orruk épp ezért nem is tartanám. De ha valaki ezt tartsa mert szereti akkor nem ítélem el.
2014. okt. 18. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Annyira csúnya, hogy már szép :D

Nem tartanék. Én valahogy olyan butácskának látom őket.

Jobban szeretem azokat a kutyákat amik arra lettek kitenyésztve, hogy az emberrel közös munkát végezzenek. Teljesen más a felfogóképességük.

Ettől függetlenül aranyos, megsimogatom őket ha alkalom adódik és semmiféleképpen nem ítélem el se külső se belső alapján.

2014. okt. 18. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszenek!!! Régebben én is elítéltem őket, de azóta olvastam sokat meg néztem róluk videókat és beleszerettem! Sajnos nem lehet most nekem, mert az életmódomhoz ez az állandó nyüzsi meg pörgés most sok lenne.

itt egy jó videó:

http://www.youtube.com/watch?v=r0cIB5PB0r8

2014. okt. 18. 09:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, külsőre nem tetszik, egyáltalán. Nem is tartanék, mert nem illene hozzám! De attól még, kutya és miért ítélném el? :) Másnak Ő tetszik, és ez így van rendjén! Kicsit durva lenne ha mindenkinek egy fajta tetszene, például az ami a én kedvencem. A szépség valóban relatív a kutyáknál is!
2014. okt. 18. 11:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem buták.Azt poénra megértik,ami nekik tetszik.Persze a többi dolgot is,csak épp azokat figyelmen kívül hagyják.

Volt munkavizsgás bullterrierem,versenyekre is jártunk.Sosem nyert,de jó poén volt.Bemutatókon nagy sikere volt.

A mostani agilityt tanult,csak ahhoz a sporthoz lassú vagyok :)

Flyballoztunk,imádta.Sajnos a világ végére költöztünk,nincs ilyesmire lehetőségünk.

2014. okt. 18. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!