Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki tudja az segítsen légyszív...

Aki tudja az segítsen légyszíves?!

Figyelt kérdés
Na szóval egy Pomeránai törpespicc az kb mennyibe kerül a legolcsobbtól a lágdrágábbig ?? nem az ár a lényeg csak azért még is szeretném tudni és az interneten meg nem találom aki tud egy ilyen oldal címet az lécci írjabe !! vagy linkelje!! vagy itt mondja el. köszönöm !!
2010. jan. 24. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nincs ilyen. Olvasd végig az olcsókutyás oldalt amit küldtem.
2010. jan. 24. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Nincs. Azt tanácsolom, akkor olvasgass még alaposan a témában, mielőtt kutyát veszel. Pl. vannak most itt jó kérdések, ma írták ki.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__619682-mi-a-v..

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__619717-kiket-..

Nézegess még, meg olvasd el az olcsó kutyát is. Aztán ha akarod, segítünk neked jó kennel-t keresni. De expresszről, szaporítótól semmiképp ne vegyél! Akkor már jobb, ha örökbe fogadsz egy menhelyi kutyus, még ha keverék is. Semmivel sem érnek azok kevesebbet, mint egy fajtatiszta kutya! De ha neked fajtatiszta a vágyad, azt is megértem (nekem mind a kettő van), de akkor áldozz rá. Ne támogasd a szaporítókat azzal, hogy tőlük veszel kutyát!

2010. jan. 24. 15:12
 13/20 A kérdező kommentje:
nyugi én is tenyésztő vagyok nem veszek senkitől kutyát amúgy meg vann 5 keverék kutyám és 6 fajtatiszta !! csak kíváncsi voltam rátok hogy hogy reeagáltok tényleg a szaporitokra és az olcsó kutya.hu-t az eggyik legjobb barátom csinálta szal nagyon nagyon át olvastam !!
2010. jan. 24. 15:25
 14/20 A kérdező kommentje:
kicsit ge..nya voltam hogy nem mondtam el de ez egy teszt!! volt!
2010. jan. 24. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges vagy... több száz ilyen kérdés volt már ezen az oldalon, pontosan lehet tudni a típus-kérdésekre következő reakciókat, ezért teljesen felesleges volt kérdést kiírnod.

És ha itt tesztelsz is, mi értelme? Több százezer ember tart és szaporít felelőtlenül kutyát, ha itt nem ez a vélemény születik, akkor majd jól kiosztod a kb. 10 válaszolót? Naa húúúha...

Ezt neked kéne a legjobban tudnod, ha magashegyi barátja lennél. A helyesírásodról ne is beszéljünk.ű

Szerintem te is pont egy olyan alávaló szaporító vagy, amit az állatbarátok és ivartalanítás pártiak ki nem állhatnak...

2010. jan. 24. 15:51
 16/20 A kérdező kommentje:
nem de hogy a helyes írásért bocs a kutyámék meg rágták a bilentyüzette és nem vagyok szapóritó és nem akkarom a válaszólókat le oltani csak kíváncsi vagyok és már kb több 100 oldalt teszteltem !!
2010. jan. 24. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Na és mi lett a teszt eredménye? :D
2010. jan. 24. 16:38
 18/20 A kérdező kommentje:
89 % utálja a szaporitókat a fent maradó 11 az meg elfogadja hát ha többre vagy kíváncsi írj bátran !!??
2010. jan. 24. 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
És a helyesírásnak mi köze a billentyűzet összerágásához? Itt ahogy olvasom nem csak helyesírási, hanem fogalmazási problémák is vannak. :)
2010. jan. 24. 20:00
 20/20 A kérdező kommentje:
az a közö hogy a gombok össze vannak kevered és amikor fogalmazni akarok mindig 6 db olyan betü jönki kb ami nem kell szóval nyugi van!!!!!!!
2010. jan. 25. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!