Miskolc környékén azonnal állatorvost írjatok aki házhoz jön mert meghal a kutyám!?
Mikor az én kutyámat ütötte el vonat egy taxitársaság sem vállalta el, hogy bevisz minket az állatkórházba, pedig ez nem a vad kelet, meg egy kis falu, hanem nyugati megyeszékhely. Szóval, kb. ha az embernek nincs autója meg van lőve.
Részvétem, kérdező:(
Sajnálni sajnálom ,de nem a kérdezőt, hanem a kutyát. Azt ne mondjátok, h egész Borsodban nincs olyan taxia, aki beengedne kutyát a kocsiba, és éjjel nem dolgoznak taxisok....
Nekem 2 olyannak is megvan a száma, akik kutyát is visznek, az egyik éjjel, a másik nappal dolgozik. Ha épp nem fuvaroznak ,a telefont akkor is felveszik, és szólnak egy kollégának.
De amúgy meg felhívod a diszpécsert, ő elmondja ki tud segíteni és olyat küld.
És kisokoska! Nekem sincs 500ezres fizetésem. De akinek annyi pénze nincs, h egy esetleges balesetet kifizessen, az nagyon felelőtlen módon tarja a kutyát. Nekem se a bokron terem a pénz, dolgozok érte. És nem, nem jó a jövedelmem, legalábbis én a minimálbért nem tekintem annak. Mégis félre van téve arra az esetre, ha baj lenne a kutyával. A saját betegségemen - ha kell - hajlandó vagyok spróolni, ak utyán nem. Nem azért vállaltam érte felelősséget, hogy utána cserben hagyjam a pénzre hivatkozva.
Vannak barátok, család, rokonok, szomszédok, csak mindeiki adjon 500 Ft-ot, megvan az összeg. Nekik meg úgy törleszti az ember, ahogy tudja.
Nem ciki szegénynek lenni, nekem se volt mindig ilyen jó dolgom. De nem volt akkor se net, se mobil, se állat. Mert egyiket se tudtam volna kifizetni. Csak az első kettő nem érez fájdalmat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!