Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hová tudom "elpasszolni"...

Hová tudom "elpasszolni" menhelyen kívül?

Figyelt kérdés
A keverék szukám lefialt, ráadásul 7 kölyök lett. Menhelyre nem akarom betenni őket. Mit ajánlotok?

2014. okt. 16. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Gyereked is úgy lesz majd hogy "hát mi azt hittük hogyha időben kiveszem akkor nem lesz"?
2014. okt. 16. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es: ezen besírtam, most vidámabb lett a napom :D

Komolyra fordítva a szót. Hirdesd mindenhol facebook, jófogás, olx stb, de így is MINIMÁLIS esélye van annak, hogy JÓ gazdához kerüljenek. Nem véletlenül mondjuk mindig azt, hogy ivartalalnítsák az ilyen idióták a kutyájukat mint te, mert ez lesz a vége. Örülj neki, hogyha csak egyet is jó gazdihoz tudsz adni.

2014. okt. 16. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
11-es vagyok. Ti meg azzal dobtátok fel a napomat hogy 100%-ot kaptam!! Looool!!! Azt hittem 0% lesz. XD
2014. okt. 16. 17:27
 14/15 sippara ***** válasza:
100%
Mit ajánlunk? Szépen rakd össze azt a kölykönként 15-20 ezer forintot, amiből oltatni, féreghajtani, chippelni és etetni fogod őket (ha jól számolom ez összesen 105-140 ezer forint), aztán készíts megosztható albumot facebookra, miszerint "keverék kölykök oltva, féreghajtva, chippel INGYEN gazdát keresnek". Amikor mindez megvan, elkezdhetsz imádkozni, hogy el is vigyék őket. Sok szerencsét!
2014. okt. 16. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Már most hirdesd meg őket,illetve kérdezz körbe rokonok,ismerősök,barátok között nem kell e nekik ingyen egy kölyök kutya.

Örülj ha ingyen elviszik tőled..

Viszont 8 hetes korukig,gondjukat kell,hogy viseld,mivel 8 hetesen,oltással,chippel lehet őket gazdihoz adni.Szóval nem kevés költségedbe lesz. De így jártál,majd ivartalanítani kell és nem lesz több próbléma. Ez meg jó tanuló lecke lesz számodra.

2014. okt. 16. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!