Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rántottlevest adhatok néha a...

Rántottlevest adhatok néha a kutyumnak kenyérrel? (ha épp nincs más)

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
0%
ja és senki nem beszélsz kiállításról :) Terelésről, frizbiről, dogdancingról, agilityról, obedience-ról, munkaversenyről stb beszéltem... Te meg dobd el kétszer a kutyádnak a labdát oszt adj neki chilis babot, biztos sokkal érdekesebb lesz tőle az élete :D
2010. jan. 24. 01:09
 32/73 anonim ***** válasza:
46%

Te vagy hülye.

Nekem nem kell kutyaiskola okostojás ahhoz, hogy a kutyám engedelmes legyen. :)

Így is az. Tudja hogy mit lehet és mit nem. Megsúgom nem használunk kutyapórázt, láss csodát, még él. :)

Szóval ne pampogj itt nekem, még egy kutyát se vagy képes egyedül megnevelni, tényleg képben vagy.

Ezt a kört buktad, szóval ne strapáld magad.

2010. jan. 24. 01:11
 33/73 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hívják hogy kinológia, mint már említettem. :) Te meg olvadj el magadtól, hogy sok nálad ezerszer okosabb ember hülynének nézel. :) Mindenki buta csak te tudod a frankó t ámxD Sok könyv, szakértő mind baromságot beszél... A sok kutya meg mind szenved akinek fülig ér a szája hogy már dolgozhasson... Nézz meg néhány videót a youtube-on. :) Amúgy nekem sem volt beteg egy kutyám sem. :) Sőt olyan dolgokat élt túl amit kevés kutya (roti támadás, az ő 12 kgjával, kullancsípés amibe a legtöbb kutya belehal stb... )
2010. jan. 24. 01:12
 34/73 anonim ***** válasza:
0%
Te tényleg nem veszed észre hogy egy egész kutyás tudomány, kultúra ellen lázadsz? Ez haszontalan. Ezrek kutyáznak és egy ember nem fogja nekik megmondani a tutit....
2010. jan. 24. 01:13
 35/73 anonim ***** válasza:
46%

"De te higyj magadnak, meg egy darab hülye orvosnak és ismerősnek, az a sok kutyakiképző,iskola, könyv, ember, kutya, hozzáértő MIND MIND egy nagy barom, mert te egyedül jobban tudod az összes embernél! "

Te vagy az okos. Ez nagyon jó. Köszi a szórakotatást, legalább jót nevettem. Van egód.

Tudod miért van a sok kutya menhelyen???

mert olyan elmebeteg gazdájuk van mint te, a kutya már agyvérzést kap tőle, hogy folyton az van, amit te akarsz, mert egy egoista majom vagy. Szerencsétlen nem tehet mást, világgá fut, de a menhelyen is jobb mint az ilyen gazdiknál.

Sajnálom szegényt. A diplomádhoz meg gratula jó mkis kávézós szak, sokra mész majd vele.

chilis babos

2010. jan. 24. 01:16
 36/73 anonim ***** válasza:
46%

Nem, nem. Én sok hülye ellen lázadok.

A roti támadáshoz meg gartulálok. Addig hol volt a gazdája, amíg ez megtörtént? :)

Talán engedelmesebben kell nevelni.

Magad ellen beszélsz, vedd már észre!!

Chilis babos

2010. jan. 24. 01:18
 37/73 anonim ***** válasza:
0%
Te most komolyan ennyi embernek akarod megmondani hogy barom? Nem logikátlan ez egy kicsit? Ok, én hülye vagyok, és az ezer másik ember aki ugyanúgy kutyázik mint én? Ők mind hülyék rajtad kívül? Ezt logikusnak tartod? Egy a sok ezer ellen? :D Hiába ellenkezel... Ők sokkal többen vannak nálad. :)
2010. jan. 24. 01:19
 38/73 anonim ***** válasza:
46%

kullancscsípés? Én erdőbe is kiviszem, de van annyi eszem, hogy használok nyakörvet, stb, ami pont ez ellen véd.

Ennyit sem tudsz a kutyás diplomáddal?Rengeteg dolog kapható manapság már ennek elkerülésére. Én mindig óvom a kutyumat ettől.

Azt hiszem tanulnj még kicsit, aztán visszatérünk a témára.

2010. jan. 24. 01:21
 39/73 anonim ***** válasza:
0%
Ott voltam mind az 50kg súlyommal és rúgtam azt a dögöt, de szerintem te besz*rva futottál volna el! Az utca közepén, és a kutya gazdája a kertből röhögött rám, mert mit képzelek én hogy arra megyek, az az ő utcája! Te hülye miket képzelsz mondani? Majd ha veled is ilyen történik akkor beszélj! De gondolom te annyira szereted hogy ágyban altatod, és ki sem viszed az utcára ahol bármi megtörténhet! Szerinted mi a hiba itt? A kutyám neveletlen mert kimentünk sétálni és megtámadott az utcában egy rottweiler? Ez aztán a nagy okosság! xD
2010. jan. 24. 01:23
 40/73 anonim ***** válasza:
0%
Te meg álmodozz, hogy van tökéletes védelem, mert spot-on és nyakörv is volt rajta, de te ilyen undorító vagy hogy mindenbe belekötsz mert még nem jártál pórul! Nincs tökéletes védelem a kullancsok ellen...
2010. jan. 24. 01:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!