Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most vettünk egy kutyát,...

Most vettünk egy kutyát, nagyon vakarozik, mitöl lehet? Ja és nagyon kevés a szöre, ritka.

Figyelt kérdés
Angol bulldog, a gazdájának el kelett adnia mert a másik 2 kutyája folyamatosan bántotta,és tiszta seb,föleg a hasát vakarja nagyon,kuszik a földön,és ugyis vakarja,tiszta pötty,de nem bolhás akkor mi,férges lenne? 3 hónapos
2008. aug. 11. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rüh.
2008. aug. 11. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha elviszed dokihoz kivizsgálásra.
2008. aug. 11. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Igen lehet rüh de az is lehet hogy valami más elviselhetetlen undorító bogár költözött oda. (ennyémel is ez volt::( )Szerintem is vidd orvoshoz , ugyis kellenek neki az oltások a kivizsgálások akkor majd biztos megmondja mi ez és bizti ad rá kenőcsöt is.Addig is kamilla teás (hideg)vízzel törölgesd a bundáját jól át hogy enyhüljön a viszketés. Esetleg nagyobb állatgyógyszertárba lehet kapni valami port ami nagyon sok féle bogár ellen jó és a kissebb szerelés csak (itt nálunk Pécsett) 300 ft a nagy meg 1000ft de télleg nagyon hatásos.

Jó gyógyulgatást!

2008. aug. 11. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem írod meg a nevét? "Valami port" nem lehet kapni!
2008. aug. 11. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

3 válaszoló vagyok:hűű de okos mondatot írtál.Én legalább segítettem nem úgy mint....egyesek...pff..gááz..jah hát persze csak tudjál már valamit írni unalmadban mi?!!:O

Egyébkén:nem jutott eszembe de ha megkérdezi hogy ilyen port keres ami jó a bolhák kullancsok meg stb bogár ellen biztos ráismer a saját termékére..mert nem olyan hülye mint..egyes unatkozó botfelyüek..boccs ha nem tetszett lepontozhatsz..

2008. aug. 11. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért pontoználak le? Nagyon tetszett a válaszod (a helyesírási hibákat leszámítva) Kérdező írja, hogy nem bolhás a kutyus. A kullancscsípés nem viszket, csak ha baktérium fertőzés is járul mellé. A bogár dolgot nem nagyon értem, szerintem Te sem. Jó hasznos választ adtál! Kedves Kérdező! Vidd el állatdokihoz kivizsgáltatni, szerintem is rüh. Addig is kamillás hintőporral szórjad a hasát - szárazon.
2008. aug. 11. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet az is hogy valamilyen gombás fertőzése van vagy atkás!Ezektől is viszkethez éghet a kutyus bőre és a szőrét is hullajthatja.az én mopszomnak is gombája volt pedig lakásban van tartva és nagyon vigyázok rá...Vidd el állatrovoshoz ahol adnak majd neki gyógyszert és valószínűleg valamilyen gyógysampont ami hamar helyrehozza!A mi dokink Nizoral sampont adott a problémára egy hét alatt meggyógyult a kutyus!Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok!
2008. aug. 16. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál

Atkás szegénykém,nagyon nehéz lesz kikezelni belöle!remélem sikerül

2008. aug. 18. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!