Kedves Cane Corso gazdik! Volt-e már példa arra, hogy a Corsotok játékból véletlenűl megölje a másik kutyusotokat?
Tegnap délután a kert végében holtan találtam Bogyót, a 8 hónapos Mudi kan kutyust.
Hétvégén lett volna 3 hete hogy itt volt nálunk a kutya.
Már másnap nagyon jól elvoltak, mivel a Cane Corsonk szuka így a mudival különösen elvoltak, mindig játszottak, a mudi mindig ugrálta a Cane Corsot, öröm volt őket nézni.
Tegnap délután, a szoksásos csavargásból hazatérve, már csak a Cane Corso kutya jött haza, a másik kutya az árokpart túlsó oldalán volt kimeredve.
Mivel ilyen hírtelen még soha sem pusztúlt el kutyánk, s apa véleménye az, hogy a másik kutya törte el véletlenül a nyakcsigolyályát kérdezem meg a kedves Cane Corso gazdikat, hogy előfordúlt-e már hgy véletlenűl játékból elpusztította a másfajta fiatal újonc kiskutyátokat a már felnőtt Cane Corsotok.
Ha eddig jól megvoltak kétlem,hogy csak úgy megölte akár játékból is a mudit. Én is inkább lövésre,mérgezésre gyanakszom.
De ez csak is a te hibád,mert hagyod csavarogni a kutyáidat.Örülj,hogy csak az egyik kutya pusztult el,ha mindkettőt holtan találod akkor meg megölték egymást vagy mi? -.-
Egy csivavát vagy yorkit lehet,hogy véletlen megölne,összenyomna játékból,de azért a mudi nem pár kg-os jószág.
Mondjuk nem kéne csavarogni hagyni?
Meghalt mert nem volt jól tartva
Nem értem, mire jó ez a puffogás!! -_-
Méghogy nincs bennem "megbánás". van, éppen sajtot főztem amikor történt, és azért lett ilyen szétcsúszott a kérdés mert igen Feldúlt vagyok még az eseményektől!
Nem is igazán csavarognak, azért írtam úgy, mert amikor szabadon van a Corso nem bírnak egy helyben maradni.
Ennek a kutyának más baja volt, mivel csak estére jövök szinte haza, most hallottam anyától hogy csúnyán köhögött a kiskutya..
A paptól kaptuk, ő el akarta altatni s így került hozzánk, mert a tanyán is agyon akarták ütni mert nem tetszett nekik a kutya.
Nálunk szuperúl érezte magát, s sanszos hogy a pap végig azért akart megszabadúlni a kutyától, mert tudta hogy meg fog halni.
S amúgy is.. itt vidéken az a szlogen hogy "Kutyának, macskának kint a helye.." és emiatt is pluszban depressziós vagyok mert apa nem engedi a macskákat a házba s azok meg úgy eltűnnek mint a kámfor.
Apukám hülyesége volt ez hogy biztosan a másik kutya tette. Emiatt írtam ki a kérdést, hogy előfordúl-e.. csak közben annyira összekuszált volt még az agyam hogy itt minden második válaszadónak le kellett elmebetegeznie mert nem értette a körülményeket.
Mégegyszer elnézést ha valaki félreértett, de annyira gáz hogy velem mindig csak rossz dolgok történnek hogy azt kívántam most is hogy bár én is mint a kiskutya haltam volna már meg a faxba, mert ami vidéken van élet az sose lesz élet.. stb.........
Feldúlt vagyok még az eseményektől!
Nem is igazán csavarognak, azért írtam úgy, mert amikor szabadon van a Corso nem bírnak egy helyben maradni.
Ennek a kutyának más baja volt, mivel csak estére jövök szinte haza, most hallottam anyától hogy csúnyán köhögött a kiskutya..
Akkor most kimennek az utcara felugyeket nelkul vagy sem?
A paptól kaptuk, ő el akarta altatni s így került hozzánk, mert a tanyán is agyon akarták ütni mert nem tetszett nekik a kutya.
Ha beteg a kutya, orvoshoz kellett volna vinni.
Nem, az utcára nem mennek ki, csak a kert alatt szoktak egy kört csapni.
Az a nonszensz, hogy az orvosi papírjai alapján semmi baja nem volt, minden védőoltást megkapott és makk egészséges volt.
köhögött? akkor vagy kennel köhögés bár abba egyik napról a másikra nem lehet meghalni,vagy vmi megakadhatott a torkán esetleg.
Egy kutya hirtelen nem hal meg így..nem habzott a szája,vagy nem látatok rajta vmi sérülést?
nem habzott a szája és semmilyen sérülés nincs rajta. annyi, hogy nyitva volt a szája... ebből fulladásra lehet következtetni.
Amúgy mindegyik válaszadónak igaza van!
3 kutya az 3 kutya...
Én sem akartam több kutyát, de apukám hajthatatlan típus s persze hogy idehzta mert tudta hogy mi nem kiabálhatunk vele.
"A paptól kaptuk, ő el akarta altatni"
ejj, de szép is ez a fenenagy szeretet Isten minden teremtménye iránt.. a büdös ku...a nénikéjét is annak a papnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!