Kutyának lehet adni nyersen marhamájat?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 13:16
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy baja lenne tőle, de miért nem lehet megsütni? Az 3 perc...
2/10 anonim válasza:
csak disznó nem mehet nyersen ( sütni-főzni kell ), minden más hús igen.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem a 3 perc miatt nem sütöm meg, hanem azért, mert azt olvastam valahol, hogy a kutyák jobban hasznosítják a nyersen kapott táplálékot.
De nem voltam benne biztos, hogy marhát kaphat nyersen.
Azt tudom, hogy disznóhúdt nem kaphat nyersen.
De mi a helyzet a vaddal? Az mehet nyersen? (szarvas, őz)
2014. okt. 14. 13:45
4/10 A kérdező kommentje:
*disznóhúst
2014. okt. 14. 13:46
5/10 anonim válasza:
vadhúst is nyersen add. őz-nyúl stb
6/10 anonim válasza:
Emberi fogyasztásra szánt disznó is mehet elvileg, persze ha tutira akarsz menni, akkor inkább főve. Vad viszont csak főzve, hiszen őket nem látja rendszeresen állatorvos. Marha és baromfi mehet nyersen.
7/10 anonim válasza:
Mehet nyersen a máj, persze, bármi mehet, ami nem disznó vagy vaddisznó.
8/10 anonim válasza:
Vadat is lehet adni nyugodtan nyersen (kivéve a vaddisznót), ugyanúgy átesnek állatorvosi vizsgálatokon a vágóhídon, mint a többi állat (marha v disznó).
Én a kezdetektől fogva őzet/szarvast etetek, nincs is ennél jobb. Nincs tele gyógyszerekkel, hormonokkal stb-vel, mint pl. a csirkék...
9/10 anonim válasza:
Keveset lehet adni. Ha soknak találja a kutya bendője, meghajtja.
10/10 anonim válasza:
Én meg szoktam neki sütni, az íze biztos hogy így jobb:) Sütés közben lehet elveszít néhány tápanyagot, de én leginkább grillezem így nem kap mellé egy csomó zsiradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!