Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy taníthatnám meg a kutyuso...

Hogy taníthatnám meg a kutyusom, hogyha megát egy másik kutyát ne fusson oda, vagy vissza tudjam hívni? Vagyis a "gyere"vezényszóra?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 21:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hát mikor kimegyek és játsszok vele, akkor oké, de amint bemegyek ha még csak 1 percre is, a kutya már sehol:(

az abaj hogy nem merem egyedül elvinni sétálni, ezért megyünk csak 7végén, mikor itt apárom

az a gond hogy rossz emlékek miatt(sajnos van 1-2 agressziv kutya ami gyakrnak kinn vannak az utcán)és nekünk támadt egyszer eléggé az 1ik, én gyorsan felkaptam az enyém(akkor még elbírtam) erre az a kutya az én lábamba harapott és nem engedte el, kórház lett avége, azóta nem merem 1edül vinni, végig azon aggódok mikor tallkozunmk szembe 1 kutyával:(

2010. jan. 24. 10:58
 12/12 aulac ***** válasza:

Akkor ne abban az utcában sétáltasd.

Vidd el szabad térségre.Erdőbe, rétre. Nem tudom a közeletekben mi van.

Azt a kutyaharapást a rendőrségen kellet volna bejelenteni.

Vagy elkobozzák az agresszív kutyát és elaltatják, vagy megbüntetik a gazdáját, nem szabályszerű sétáltatás miatt.

A retrivereknek állandó elfoglaltság kell, mivel munkakutyák. Az ivartalanítás segíthet a szökések ellen.

2010. jan. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!