Van itt esetleg kutyaiskolába kiképző vagy jártas benne?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 4,5 hónapos kutyánk és nagyon elvagyok kereseredve,mert néha olyan mintha Engem,a gazdáját megtámadná!
Kicsi még,játékos,kajla,de erővel csinálja. Én 45 kg vagyok ,Ő már 20kg is. És már nagyon nehezen tudom lenyomni a földre vagy megfogni a grabancát,mert olyan erővel jön.
Kapja a bokám,karom ahol ér. Nem morog,nem vicsorít,csak harapna.Látszik rajza,hogy erővel. Pl: olyan sziutációkba,hogy ma is néztem a kerítést,mert valamit láttam rajta(ergo 5 másodpercig nem rá figyeltem),erre úgy elkapta a bokám, és hiába csinálok bármit csak feldühíti. Mit tehetnék. Tudom,hogy kutyasuli,de pont olyan időpontban van,amikor nemtudom vinni most még.
Miért csinálhatja ezt?
2014. okt. 13. 14:52
11/11 anonim válasza:
Akkor saller. Ha neked fáj, és aztán neki is fáj, abból fog érteni. Vagy told bele a szájába a saját szájszéleit, azt harapja. Mindjárt más lesz a helyzet, ha a sajt bőrén érzi, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!