Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha egyetlen kant...

Mit tegyek ha egyetlen kant se tartok alkalmasnak arra, hogy az én kutyámat befedezze?

Figyelt kérdés

2 év alatt rengeteg kiállításon voltam külföldön is, mégis rájöttem, hogy kutya-kutya között annyi a különbség, hogy egyszerűen nem találok olyat ami nekem tetszene. Ha tetszik is akkor valami gond miatt ( mancs deformáció, színhiba, mozgás szaladáskor...) miatt automatikusan kizárom ( mivel ez a természetes)

Most itt álok nemsokára egy tüzelő szukával és úgy érzem, hogy ilyen kölyköket nem akarok a világra hozni. Természetesen van olyan aki bejön de mind rokon az én kutyámmal. Szóval azok kizárva.

2014. okt. 13. 08:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Bizony...a 11.51-esnél a pont. Ha csak az után választasz, hogy milyen a kinézete a kannak, távol vagy a tenyésztőtől.
2014. okt. 13. 15:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Az természetes, hogy nézem az örökítést is. Csak sok olyan kutya van aminek még nem voltak kölykei.
2014. okt. 13. 19:06
 23/25 anonim ***** válasza:
2 évestől 8 évesig nem találtál egy normális kant Europában??????
2014. okt. 13. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Milyen fajta a kutyád?
2014. okt. 14. 12:00
 25/25 A kérdező kommentje:

Mivel jó ha kb 5 kutya van országonként igen nem, nem találtam.

Konkrétan: HU - 6 fedező kan ( 4 rokon), SK - egysem, AU - 4 ( Itt már találtam egy szépet). CZ - 11-12 körül de nagyon nem tetszenek, sok problémáik vannak.

2014. okt. 14. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!