8 hetes kiskutyának van cicije?
A tenyésztője nem mondta meg, hogy milyen nemű a kutya? Persze, tudom, hogy itt tenyésztőről szó sincs...
De már megbocsáss, mégis mennyire vagy te felkészülve egy kutyára, ha azt se tudod, hogy szuka vagy kan kölyköt vittél-e haza?
Ezzel a kutyával jelenleg 6 kutyánk van (3 menhelyi). Egyszeri alkalommal pároztatott kutyától van a kiskutya. A család lányt mondott. (Ismerőseink) Elsőnek mi is azt hittük, de jobban megnéztük és elbizonytalanodtunk. Az ÁLLATorvos se biztos benne, mert túl kicsi (yorkiról van szó)
Jó lenne ha nem az én rátermetségemet szapulnád kedves előző. Csak érdeklődtem.
És bár az állatorvos ezt nem tudta megállapítani, de attól függetlenül egy nagyon jó állatorvos. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Az összes kutyám épp és egészséges emellett pedig boldogok. Az a tény hogy lehet, hogy fiú nem fog azon tényen változtatni hogy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!