Milyen és mennyi kaját kell adni egy labrador kiskutyának pontosan? Hogy egészséges legyen és ne hízzon el.
Figyelt kérdés
Hogy egészséges legyen és ne hízzon el.2014. szept. 28. 17:22
1/2 anonim válasza:
Elsőre a tenyésztő ad hozzá kezdésnek abból a tápból, amit otthon evett. Utána , ha akarsz választasz másikat. A tápokhoz van etetési utasításuk Súlyra, korra, napi adagban, amit el kell osztani először 3 részre naponta.
2/2 anonim válasza:
Én a Josera Kidset ajánlom 12 hónapos koráig, aztán válthattok márkát, de a Josera Kids az egyik legjobb kölyöktáp, az én Labim is ezt eszi. :)
A hátulján van az etetés súlyra és hónapra lebontva.
8 hetes korától 3 hónapos koráig 4x vagy 5x kapjon enni.
3 hónapos korától 6 hónapos koráig 3x, és végül féléves korától 1 vagy másfék éves koráig 2x. De egyébként egy-másfél év után is meglehet tartani a napi kétszeri etetést, mert kevesebb az esélye a gyomorcsavarnak.
A napi adagot oszd el annyi felé amennyi felé kell. Én javaslom, hogy inkább a 30 kg max grammját kapja, mint a 40 kg közepét, vagy minimumát. Soványan kell tartani kiskorában, mert nagytestű lesz. Szerintem nem néznek ki jól a 35 kg +-os Labik, bár a magasság is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!