Mit csináljak, hogy kutyakiképző lehessek?
én is az szeretnék lenni, meg kutyakozmetikus, stb, kutyákkal szeretnék foglalkozni, és én is viszem a kutyámat oktatópályára, ott figyelek és tanulok:D de biztos lehet valahol tanulni is :) De ahhoz érteni kell a kutyákhoz.
ugye volt már kutyád? Mert ismerni kell hozzá a kutyák tulajdonságait. :)
Ők azt írják, hogy ha sikeresen elvégeztél a saját kutyáddal nálunk egy 2 szintes tanfolyamot, akkor utána van lehetőség neked is továbbtanulni kutyakiképzőként... olvasd végig.
Sajnos oda nem tudok menni,az ország másik végén lakok.
Meg járok itt is a kutyámmal kutyasuliba.
Van OKJ-s kutyakiképző, persze ez csak a papír.
Ha valóban kutyakiképző akarsz lenni, akkor az utad az elismert kutyasulikon keresztül vezet, itt kell ismerettséget és tudást gyűjteni, hogy te is tarthass órákat, ill. új iskolát alapíts. Tehát irány a Népsziget.
A népszigetre nem tudok menni.Már írtam,hogy az ország másik végében lakok.
Köszi mindenkinek a választ!
Attól még nem foglak ámítani M.o. kis ország, a kutyás szakmában mindenki ismer mindenkit, és ezeknek az embereknek a székhelye Budapest. Azonbelül a Népsziget, Csepel, vakvezető és rendőr kutya kiképzések is itt vannak.
Ha ezt a szakmai gárdát nem ismered meg max maszekban nyomhatod a kiképzősködést, vagy a helyieknek, de ebből megélni mondanom sem kell, nem lehet.
Sajnos vízfejű ország vagyunk.
Keress rá az okj-s képzésre, hogy hol indul, hátha a te közeledben is valahol. De amiket az előbbiekben írtam, sajna igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!