Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kolyok kutya, aki...

Van egy kolyok kutya, aki szerint a garazs egy nagy budi, hogyan tudassuk vele, hogy marpedig a garazs nem budi?

Figyelt kérdés

Nem az enyem a bloki, de mivel a gazdai elegge peniszek, es olykor tettleg akarjak a tuttara hozni a dolgokat, ezert szeretnek valahogy segiteni.

Tegnap feltakaritottak a garzst, meg felkloroztak, de ugyan ugy ossze vissza pisil meg kakil... Csinaltam neki egy kis talcat, tettem bele ujsag papirt, s ra tettem a friss kakit, ez igy jo? Ha erzi, hogy a kaki egy helyen van akkor oda fogja csinalni legkozelebb?

2014. okt. 10. 09:20
1 2
 11/15 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Király...még egy idióta :(

Nem Te, kérdező :) Próbálj beszélni velük, hogy később az egész házat lebontja, munkakutya, stb-stb...próbáld meg elérni, hogy új gazdához adják

2014. okt. 10. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha elég nagyok a kölkök, meglephetnéd őket egy piszok jó, közérthető, neadjisten szórakoztató kutyanevelős könyvvel. Ha a szülőknek ilyen hülye a hozzáállásuk, ám legyen, de a gyerekek még eléggé formálhatóak és előbb-utóbb csak fel fog tűnni nekik, hogy valami nem fasza. (Rokonnál bevált, bár szerencsére neki nem kutyája van. Őt is 10 évesen kezdtem "képezni.")

Ha nem totál használhatatlanok a szülők, akkor esetleg érdemes a saját kutyádat felhozni nekik: "amikor ekkora volt, mi 2 óránként vittük ki és evés és játék után, x hetes korára már értette mit szeretnék y hónapos korára lehetett egész napra magára hagyni." Gyakran egy elérhető példát szívesebben fogadnak az emberek, mint tanácsot vagy kritikát.

2014. okt. 10. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:

A szívem megszakad.... Nekem is Jack Russellem van, és ágyban aludt velem... :(

Honnan lehet pallosjogot szerezni, valaki nem tudja?

2014. okt. 11. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:
esetleg próbálj állatvédőknek szólni, és megoldani, hogy a kiskutya új gazdához kerüljön, mert ez siralmas. szegény :(
2014. okt. 11. 14:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Hiába magyarázom, hogy az enyém így meg úgy. A gyerekek 10,6 és 3 évesek. A 10 éves kérte a kutyát, de tegnap már vállát vonogatta arra a kérdésemre, hogy ki viszi el a picit sétálni? 6 éves fél tőle mint a tűztől, a 3 éves meg csak játékot lát benne.
2014. okt. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!