Van egy kolyok kutya, aki szerint a garazs egy nagy budi, hogyan tudassuk vele, hogy marpedig a garazs nem budi?
Nem az enyem a bloki, de mivel a gazdai elegge peniszek, es olykor tettleg akarjak a tuttara hozni a dolgokat, ezert szeretnek valahogy segiteni.
Tegnap feltakaritottak a garzst, meg felkloroztak, de ugyan ugy ossze vissza pisil meg kakil... Csinaltam neki egy kis talcat, tettem bele ujsag papirt, s ra tettem a friss kakit, ez igy jo? Ha erzi, hogy a kaki egy helyen van akkor oda fogja csinalni legkozelebb?
Király...még egy idióta :(
Nem Te, kérdező :) Próbálj beszélni velük, hogy később az egész házat lebontja, munkakutya, stb-stb...próbáld meg elérni, hogy új gazdához adják
Ha elég nagyok a kölkök, meglephetnéd őket egy piszok jó, közérthető, neadjisten szórakoztató kutyanevelős könyvvel. Ha a szülőknek ilyen hülye a hozzáállásuk, ám legyen, de a gyerekek még eléggé formálhatóak és előbb-utóbb csak fel fog tűnni nekik, hogy valami nem fasza. (Rokonnál bevált, bár szerencsére neki nem kutyája van. Őt is 10 évesen kezdtem "képezni.")
Ha nem totál használhatatlanok a szülők, akkor esetleg érdemes a saját kutyádat felhozni nekik: "amikor ekkora volt, mi 2 óránként vittük ki és evés és játék után, x hetes korára már értette mit szeretnék y hónapos korára lehetett egész napra magára hagyni." Gyakran egy elérhető példát szívesebben fogadnak az emberek, mint tanácsot vagy kritikát.
A szívem megszakad.... Nekem is Jack Russellem van, és ágyban aludt velem... :(
Honnan lehet pallosjogot szerezni, valaki nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!