Hogyan lehet így pároztatni a kutyámat?
Egyenlőre még erről álmodni sem merek, mert nem szeretném, hogy rossz legyen se a két kutyának, se a kölykeinek.
Egyébként január végén lesz 4 éves a kan németjuhászom.
Nem teljesen fajtiszta, az anyja németjuhász volt, az apja is, csak egy nagyon kicsit feketébb, valami másfajta volt benne, de csak a színén látszott, az enyém az pedig teljesen németjuhásznak néz ki, csak annyi, hogy több egy kicsit benne a fekete, de messziről ugyanaz.
Őt is úgy vettük, hogy volt ismerősünk, és neki a kutyájának lettek kölykök, és nem hivatalos tenyésztés, persze az apját is ismerte, és ismerőseinek adta oda a kölyköket. Pár hónaposon került ide. Jól tartjuk, soha nem láttam még szomorúnak, mindig úgy liheg mintha mosolyogna, és nagyon eleven kutya, a farokcsóválást soha nem hagyja abba, nem tudom hogy nem fárad el.
Igazából szeretném majd pároztatni, persze először legyenek egészségesek, meg minden, de csak így itthoni módszerrel, mert azt úgy akarnám, hogy a kiskutyákat elosztani kétfelé, az én részemből egy kan kiskutyát mindenképp megtartani, ha lenne kan köztük, a többit pedig ismerősöknek.
MEG EBBE IS CSAK ÚGY, HOGY ELŐSZÖR LEGYEN NEKIK MINDEN VÉSZESETRE BIZTOS HELY, és egészségesek legyenek a szülők is. Ha megoldható, akkor még valaki tudna valamit ajánlani?
Ha pedig semmiképp sem, akkor írd oda, de ne egy oldalon keresztül szidjál, hogy mit teszek szegény kutyákkal.
Megértem egy szóból is
Pont ezért tettem fel a kérdést, MERT NÉZEM A KUTYA ÉRDEKEIT IS.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Eddig sem állt szándékomban, most már egyáltalán nem.
Ha tehetném, tényleg annyi kutyát fogadnék be, amennyi csak kényelmes nekik is, meg nekem is.
Egyébként mindkét szülője németjuhász volt.
Az anyja az tényleg olyan "hagyományos", az apja pedig fekete.
Ma már nem, de holnap délután képet rakok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!