Kölyök németjuhásznak jó mínőségű táp?
Figyelt kérdés
Most royal cannint kap,de szeretnék valami másra váltani,drága szerintem. 1 hónapra több,mint 15 ezer csak a tápja,és még csak 4 hónapos. Vagy ez reális?
Ha azt mondjátok,hogy ez a legjobb,akkor természetesen veszem neki tovább.
2014. okt. 8. 12:24
11/21 A kérdező kommentje:
Nemtudtam,hogy az RC ennyire szar.
2014. okt. 8. 14:10
12/21 anonim válasza:
Nem szar, csak túl drága ahhoz képest amennyire szar. A jobb minőségű tápoknál is drágább. Így meg túl sok értelme nincsen.
13/21 anonim válasza:
Elég sokan etetnek RC-vel a világon. Ha neked beválik, meg tudod fizetni, akkor etess azzal. Viszont arra számíts, egy tápról akkor tudod megállapítani, megfelel-e a kutyádnak, ha legalább egy hónapig eteted. Mert nem csak az számít, melyik táp az ügyeletes "legjobb", hanem az is, a te kutyádnak megfelelő-e.
15/21 anonim válasza:
ha rc-vel etetsz, és bevált, és a pénztárcád is bírja, akkor minek váltanál? a németjuhászos maxi juniort add neki. az még eredeti.
minden gazda mást javasol, kinek mi vált be.
16/21 anonim válasza:
Igen, erre. Én a petissimo.hu-ról rendelem akkor hozzák ki amikor akarom, (Napra pontosan be lehet állítani.) Ha azt akarom másnapra itt van, ha viszont 1 hét múlva szeretném akkor hozzák. :) Nekünk nagyon bevált! Pontosan 1 hónapig elég egy zsák közepesen nagytestű kutyámnak. A hátulján találod az etetési útmutatót.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és ezt meddig adjam neki? 1 éves koráig? és utána? Már ha elfogadja,de muszáj lesz neki :)
2014. okt. 8. 15:23
18/21 anonim válasza:
Nekem is 4 hónapos német juhászom van, ő Brit prémium junior L-st kap, nekünk bevált. Szereti nagyon. A hústartalma is elég magas.
19/21 anonim válasza:
Én 1 éves koráig fogom adni, de lehet adni azt hiszem 24 hónapos korig, vagy valami ilyesmi idős korig (a hátulján van ez is!). Az enyém imádja, bár nem válogatós... :D
20/21 A kérdező kommentje:
Ez a brit is jól hangzik,így utána olvasva.
2014. okt. 8. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!