Miért van az, hogy a bullterrierem nem nagyon eszi meg a jó minőségű tápokat, csak a gagyi nagyon olcsókat, de azt nagyon imádja?
Miért van az, hogy a 4 éves gyerek nem nagyon eszi meg a főtt ételt, de a mekis gyorskaját meg a gumicukrot és egyéb édességet imádja?
Hidd el, ugyan azért... ízfokozók.
A jobb minőségű tápokból jelentősen kevesebbet kell adni naponta, így sokkal gazdaságosabb. Most csak válogat, amit ne hagyj neki. Én Josera-t vagy Britet ajánlok, ezek elég olcsóak és mellette jó minőségűek.
A rossz tápokat pedig azért eszi meg, ahogy fent is írták, mert tele van ízfokozókkal, de sajnos az összetevők nem megfelelőek a normális tápláláshoz.
Jó tanács: ne az árát nézd, hanem az összetevőket, és az alapján válassz. A Pedigree is közel annyi mint egy Brit Prémium, de a minőség...
Inkább ne kapjon mást, éhenhalni nem fog. Tudom rossz nézni, hogy már akár 2. napja nem eszik semmit, de Te vagy érte a felelős, neked kell eldönteni, mi a jó neki, és mi nem. Lehet, hogy te is hálás vagy, hogy nem kaptál állandóan mekis kaját, csak mert azt szeretted. Szóval érted :)
Az olcsó tápokat az utolsó gyártási fázisban lepermetezik zsírral, erre buknak a kutyák.
Próbáld ki te is, hogy teszel egy kis olvasztott zsírt a nem szeretem tápra és nagy valószínűséggel népszerű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!