Ha már nem kötelező de akkor is tetováltathatom a kutyám?
Figyelt kérdés
3 év múlva tervezem az első almot. A biztonság kedvéért minden kiskutyát szeretnék tetováltatni. Lehetséges ez még manapság?2014. okt. 7. 18:08
1/8 anonim válasza:
Nem, mert manapság chippeltetni kell őket! És csak így adhatod el 8 hetesen (vagy 10, 12 hetesen)
2/8 anonim válasza:
Tök fölösleges pénzt költeni rá, úgyis csak a chip számít. Ha meg akarod őket jelölni, tegyél a nyakörvükre bilétát. Amúgy se értem minek bélyegeznéd a nevedre a kiskutyákat, ha aztán valaki másnak eladod őket.
3/8 anonim válasza:
Hozzátenném, nem véletlenül váltotta fel a chipelés a tetoválást. A tetoválás jóval fájdalmasabb a kutyusnak, tovább is tart, nagyobb stressz, plusz sokszor még fel sem nő a kutyus, de már nem lehet kivenni a számokat.
4/8 anonim válasza:
A harmadiknak igaza van. Az én kutyusomnak is anno tetoválása volt. Nem lehetett elolvasni a számokat sosem.
5/8 anonim válasza:
a kettő együtt a tuti. a tetoválsát még egyik "rendes" orvos sem szedte ki, a chippel ellentétben.
6/8 A kérdező kommentje:
Chip terméeszetesen megyen beléjük hisz kötelező. Az én kan kutyusomnak van tetoválása a chip mellett és el lehet most is olvasni?
2014. okt. 7. 19:52
7/8 A kérdező kommentje:
kérdőjel nélkül, bocsi.
2014. okt. 7. 19:52
8/8 anonim válasza:
Kivel akarsz tetováltatni? Mert már nincsenek tetoválók. A sufni mélyében talán még van itt-ott fogó, meg a hozzávalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!