Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem merem ivartalanitani?

Nem merem ivartalanitani?

Figyelt kérdés
Volt egy kutyám (szuka) akinél valamit elszúrt a doki és nem élte tul az ivartalanítást...azóta lett egy kiskutyám most 7 honapos. Ès most nincs szívem odaadni egy orvosnak, hogy megműtse. Nem tudom mennyi esély van arra, hogy őt is így veszítem el de én nagyon nagyon féltem... Mit csináljak?
2014. okt. 6. 20:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Pesten lakom
2014. okt. 7. 14:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Uhh... de végülis miért halt meg, azt sikerült kideríteni? Nem lehetett könnyű, se neked se az orvosnak...

Ha budapesti vagy, tudok egy 10000%-os orvost mondani, az én életemet is rábíznám, nem csak a kutyámét:)

Évek óta hozzá járunk, és hogy lásd, milyen alapos: végül nem tanácsolta az ivartalanítást, mert túl sok kockázati tényező volt: a kutyám kora, allergiái (altatókra még nem volt tesztelve), epilepsziája, kiújulgató fülgyulladása, és úgy itélte meg, hogy nem lehet ezeket annyira körüljárni, hogy 100%-ra mondja, hogy felébred belőle a kutyám. Ezt csak azért mondtam el, mert végülis ez is egy körültekintést igényel, hogy egy olyan kutyát nem műt meg, akiről tudja jól, hogy nem biztos hogy jól reagál a műtétre vagy az altatószerre. Lehet, hogy a te kutyusodnak is volt valami olyan rejtett baja, amitől ez lett.

2014. okt. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!