Fényvisszaverő hám, nyakörv?
A fényvisszaverős akkor működik, ha valami fényt kap. Sötétben nincs mit visszavernie.
Vannak már világítók is.
"No de ki sétál tök sötétben, hogy világítós dolgokra van szükség?"
Én!
És még vagy 10-20 másik gazdi a kutyáival azon a környéken, ahol lakom. Város mellett, távol a forgalomtól, ahol már közvilágítás sincs. Persze ez csak a téli időszakra igaz, amikor már 17-18 óra körül is sötét van. Én például rühellem, amikor úgy jönnek velünk szembe, hogy nincsenek kivilágítva. Ennél már csak az a rosszabb, amikor még pórázon is vannak a kutyáik, vagy akkor veszik őket pórázra, amikor meglátnak minket kivilágítva, miközben nekünk fogalmunk sincs róla, hogy jön valaki szembe. Tehát támogatom a kérdezőt, tegye láthatóvá a kutyáját, hátha minél többen követik a példáját!
Én használtam a labimmal fényvisszaverős hámot, pórázt. Akármelyik boltban lehet venni, ahol van kutyafelszerelés.
A kutyámon a fényvisszaverős cucc, rajtam egy fejlámpa, szépek voltunk. :-) A lámpa nekem azért kell, mert amerre mi sétálunk, a közvilágítás még nincs kiépítve.
Lassan megint jön a sötétben sétáltatás, veszem is elő a dolgokat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!