Mit tegyek, hogy jó legyen a kutyának? (örökbefogadás)
Viselkedj természetesen, hagyj neki időt, hogy megbarátkozzon az új helyzettel, új családjával. A régi gazdái NE látogassák, mert azzal csak nehezítik a beilleszkedését és összezavarják. Ha van ilyesmire igényük, akkor érjék be fotókkal.
Ha vannak gyerekek, ne támadják le és nyüstöljék agyon.
Pár nap elég neki talán, de ezt talán látni is fogod (kezdeményezőbb veled vagy ilyesmi). Foglalkozni egyből elkezdhetsz vele, pozitív megerősítéssel. Így a kapcsolatotok is szilárdul. :) Sok sikert az új családtaghoz!
Enyém menhelyről jött és kellett neki 1 hónap kb hogy beilleszkedjen. (Nála azért is, mert előtte a poklok poklát kellett átélnie :( )
Addig is türelmes voltam vele és a legnagyobb szeretetnél is nagyobbat adtam neki.
De azért megszidtam ha rossz volt, nevelgettem, nem akartam, hogy legyen neki x idő fenékkinyalós Hawaii utána meg hirtelen megváltozok felé...
Szerintem ezt nem lehet leírni, ha ott van a kutyus érezni fogod, mi az, amivel a lehető legszebbé varázsolhatod az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!