Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ottho lehet hagyni egy kutyát...

Ottho lehet hagyni egy kutyát 5-6 óráig? Mert nagyon szeretnék egy westi-t de anya nem engedi hogy legyen kutyám, pedig én mingyárt belehalok abba hogy nem lehet. Mert a bátyám ér haza olyan 14:00-kor én meg 16:00-kor és ő is megtudná sétáltatni.

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyival toldanám meg az előzőeket, hogy nagyon önállótlannak tűnsz. Aki 3 éve szeretne kutyát, annak illene már olyan alapinformációkkal tisztában lennie, hogy 5-6 óráig gond nélkül otthon lehet hagyni egy kistestű kutyát, ha már szobatiszta, vagy hogy melyik az a westie tenyésztő, akinek tetszenek a kutyái és a hozzáállása (pl. nem elleti évente a 8 éves szukáját) stb. Tapasztalatom szerint a szülők sokkal engedékenyebbek, ha látják, hogy a gyerek felelősségteljesen, önállóan utánajár a dolgoknak, fel tudja mérni a saját erejét, tisztában van az anyagiakkal, jól kommunikál (hiszti helyett "anya, én erre meg erre gondoltam, ezért meg azért, mi a véleményed?") stb. Azt is érdemes lenne tudni, hogy anyukád miért nem engedi a kutyát: pl. ha anyagi okai vannak, azon nem igazán lehet változtatni. Egyébként meg lehet lelki terrort alkalmazni, pl. kutyás könyveket kérni ünnepekre, látványosan kiolvasni az utolsó betűt is belőlük stb.
2014. okt. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!