Ottho lehet hagyni egy kutyát 5-6 óráig? Mert nagyon szeretnék egy westi-t de anya nem engedi hogy legyen kutyám, pedig én mingyárt belehalok abba hogy nem lehet. Mert a bátyám ér haza olyan 14:00-kor én meg 16:00-kor és ő is megtudná sétáltatni.
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 13:28
11/11 anonim válasza:
Annyival toldanám meg az előzőeket, hogy nagyon önállótlannak tűnsz. Aki 3 éve szeretne kutyát, annak illene már olyan alapinformációkkal tisztában lennie, hogy 5-6 óráig gond nélkül otthon lehet hagyni egy kistestű kutyát, ha már szobatiszta, vagy hogy melyik az a westie tenyésztő, akinek tetszenek a kutyái és a hozzáállása (pl. nem elleti évente a 8 éves szukáját) stb. Tapasztalatom szerint a szülők sokkal engedékenyebbek, ha látják, hogy a gyerek felelősségteljesen, önállóan utánajár a dolgoknak, fel tudja mérni a saját erejét, tisztában van az anyagiakkal, jól kommunikál (hiszti helyett "anya, én erre meg erre gondoltam, ezért meg azért, mi a véleményed?") stb. Azt is érdemes lenne tudni, hogy anyukád miért nem engedi a kutyát: pl. ha anyagi okai vannak, azon nem igazán lehet változtatni. Egyébként meg lehet lelki terrort alkalmazni, pl. kutyás könyveket kérni ünnepekre, látványosan kiolvasni az utolsó betűt is belőlük stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!