Ha hazahozok egy menhelyi kutyát hogyan foglalkozzak vele?
Nem biztos hogy kölyök kutya lesz még nem tudom.Csak annyit szeretnék megtudni hogy miket szerezzek be neki pl: fekhely meg ilyesmi,meg ismerőseim mondták hogy ha meghozzuk akkor fürdessük meg bolhairtó samponnal nehogy bolhás legyen,de ez egy kutyusnak nagyon furcsa lehet nem? szegény azt se fogja tudni hogy kik vagyunk mi történik körülötte igaz?
félni fog vagy inkább örül majd az új gazdiának.Minden kutyatartáshoz kapcsolódó válaszokat várom.(panellakásban,kistestű kutya)
Tényleg jobb megfürdetni bolhaírtós samponnal.Bár a Neostomosan-t ajánlom,mert az mindenféle élősködőre jó.
Ilyen helyen hiába figyelnek.Lehet bolhás a kutya.
Eleinte vigyétek el egy sétára,játszatok vele,hogy szokjon titeket.Utána mehet a fürdetés:)
Legyen egy fekhelye,jó minőségű táp,tálak,póráz,nyakörv,ha hosszú szőrű akkor kefe.
Vmi élősködő elleni szert is vegyél neki. Én személy szerint a Foresto nyakörvet javaslom.De csak miután meg lett fürdetve bolhaírtós samponnal.
előzőkhöz hozzátenném, hogy nekem összesen 10ezret kellett fizetni a menhelyen (csippelés, ivartalanítás, oltások, stb.), azzal számolj még (van ahol csak 5ezer) és eléggé hosszú volt nálam a beszokása, de neki eléggé szörnyű sorsa is volt.
a freshnapf (na jó nem tudom hogy írják :) ) vásárolj - minden megvan ott, beviheted a kutyát, ami eléggé hasznos pl fekhely, szájkosár, stb választásnál. Ja és csináltass ott neki bilétát is, szerintem hasznos, (bár úgyis csippeltetve kapod meg)
Meg még annyi, hogy műanyag kosarat vegyél neki. A többit meg leírták fent.
Én kutyám 1,5 éves és 10 hónaposan hoztam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!