Minek mehetnék továbbtanulni hogy kutyákkal foglalkozzak?
Figyelt kérdés
Nem állatorvos lennék valami más. Pl.képző Valaki nem tud segíteni? És ha tud mondana egy jó iskolát hozzá? Most 7.es vagyok és eldöntöttem hogy kutyákkal szeretnék foglalkozni.2014. szept. 29. 06:58
1/12 anonim válasza:
És lesz aki eltartson téged felnőtt korodban, vagy olyat szeretnél, amivel sok pénzt tudsz keresni?
2/12 A kérdező kommentje:
Az ilyenekre nem vagyok kíváncsi csak a segítségre. Köszöntem.
2014. szept. 29. 07:26
3/12 anonim válasza:
Magyarorszagon keves kutyakikepzo tud foallasban megelni a kikepzesbol. Ha megis ez akarsz llenni, akkor eloszor is legyen egy sajat kutyad, akit kikepzel. Aztan allj be segiteni kutyasuliba. Sok ev mulva mar sajt praxisod is lehet.
Lehetsz kutyakozmetikjs is, bar rans
4/12 anonim válasza:
Bocsi, folytatas:
Bar sajnos itthon abbol is nehes megelni. Lehetsz kutyas or, rendorsegi kutyakikepzo, kutyavezeto. Milliomos szinten nem leszel. Vagy ott van meg az etologus, ha diplomat is akarsz, ahhoz eloszor biologusnak kell menni es ngyon jol tanulni.
5/12 anonim válasza:
Akkor mégis mire vagy kíváncsi? Nagyon nem mindegy, hogy olyan kutyás munkát szeretnél, amiből meg is tudsz élni, vagy olyat, amit önkéntesként, hobbiból vagy kis keresetkiegészítésként csinálsz!
6/12 anonim válasza:
Erre nincsenek sulik.Keresel egy kutyasulit,beállsz önkéntesnek,vagy kėpzed a saját kutyád és mellette melózól a kutyasuliban.Van amelyiknek jó saját képzései vannak,pl.Tükör kutyasuliknak.Lehet,tőlük kaphatsz pontosabb infót is.Ami biztos,előbb neked kell ebbe sok időt és nem kevés pénzt feccölnöd.
8/12 anonim válasza:
A lovakat nem szereted? Lehetnél lóápoló, és mellette kutyákkal is foglalkozhatnál.
9/12 A kérdező kommentje:
A lovak annyira nem jönnek be. De szerintetek az mennyire fura hogy lenne valami munkám és mellette tenyésztéssel foglalkoznék? Azzal mennyit lehet keresni kb.?:D
2014. szept. 30. 20:35
10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm aki segített
2014. szept. 30. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!