Hogy bírja ki az ember az első napot, amikor már nincs kit levinni sétálni?
lehet, hogy tudatosan nem gondoltál csak bele.... amúgy szörnyű lehet, de az ember mindent túl tud élni, még ha sokáig nagyon rossz is az ilyesmi, hiszen mégiscsak évekig az ember társa és szereti...
de tényleg próbálj meg nem ezen agyalni, hiszen a kutyusod jól van, még biztosan jó darabig veled lesz.
Az én 1. kutyám egy pénteki napon halt meg. Azon a napon csak bőgtem. Szombaton elkezdtem egy másik fajtát keresni, és következő szombaton elhoztam a kölyköt. Ő most már 10,5 éves...
Nemrég meghalt babéziában egy kutyánk (9 éves volt), 1 hónapra rá vettünk egy kölyköt.
Nekem ez működik.
Vannak, akiknek hosszú hónapokig, évekig, esetleg soha nem lesz kutyájuk.
Én ezt nem bírnám ki.
7-es, nem érezted úgy, hogy hűtlen vagy az előző kutyád emlékéhez? Hogy nem fair, hogy nem adtál időt magadnak a gyászra?
Nem kötözködésből írom, tényleg érdekel.
4-es voltam.
Érdekes amúgy a gyász is, mert mindenki máshogy érzi jónak. Én például nem gondolnám megcsalásnak a rövid időn belül új kutya érkezését. A "régi" tudná/tudja jól, hogy semmi nem pótolhatja, semmi nem hasonlítható hozzá, hiszen most életében is "egyke" kutya, a kis egyetlenem. Az új jövevénnyel érezném inkább úgy, hogy kiszúrok vele, ha túl hamar jön, mert még véletlenül se akarnám pótlékként, gyors hiánypótlóként kezelni, hiszen ő is egy egyéniség. Viszont rövid időn belül úgyis mindig az összehasonlítgatás menne. Pont ezért nem tudnék mondjuk azonos fajtájút se választani, mert az már túl sok lenne nekem, hogy hasonlítana is, lehet hogy jellemben is, nem csak kinézetben. Ugyanolyan fajtát csak évek múlva tudnék venni.
Na de most már tényleg lezuhanyzok inkább hideg vízzel, mert ez nem állapot hogy itt nyomorgok. Ölemben a kis bogár, és szerencsére virul, mint eddig, annyira imádom:) Már csak azért is lenyugszok, mert biztos ő se érti, miért vagyok ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!