Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi tegyek, hogy jó gazdája...

Mi tegyek, hogy jó gazdája legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem olyan rég óta vagyok pulitartó szülinapomra kaptam (októberben ) tehát lassan egy éve!Szeretnék minnél jobb gazdája lenni ennek a drága , hűséges kutyámnak (kölyökkutya)tehát szeretnék mindent elkövetni, hogy jó gazdája legyek!Szóval szeretnék hasznos dolgokat kérdezni szőrápolással, betegségekkel, tanítással, szóval mindennel

2014. okt. 1. 20:33
 1/7 sippara ***** válasza:
100%
És egy év után eszedbe is jutott, hogy van kutyád? Wow. Csak olyan két évvel vagy lemaradva, google: kutya, és olvass.
2014. okt. 1. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
2014. okt. 1. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy éve megvan, akkor tuti, hogy nem kölyök.

Olvass sokat a kutyákról, a tartásukról, a nevelésükről, és vidd el egy jó (!) kutyasuliba.

2014. okt. 1. 21:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedvs sippara !Ne nézz, már hülyének! Persze hogy eszemben van a kutyám, és tényleg tanítom, foglalkozok vele, etetem ,itatom, játszom vele !Én olyanra gondoltam, hogy kicsit elhanyagoltam a szőrét és hogy hozhatom rendbe?

Nem arrol van szó ,hogy jajj de csúnya diribdarabos stb. hanem arról, hogy van benne egy néhány (max 5) kis gubancos tincs!

2014. okt. 2. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Esetleg tápváltás a szőr minőség javítása érdekében? Ha igazán jó gazdája szeretnél lenni, akkor szerintem olvass szakirodalmat :)

Cesar Millan

Jan Fennel

Victoria Stilman

stb. stb.

A betegségekkel kapcsolatban ajánlom a Kutyaelsősegély című könyvet, illetve tartanak tanfolyamokat is.

2014. okt. 2. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!
2014. okt. 3. 18:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!És a kutyát nem úgy értettem hogy : egyévesen kaptam ey évet hanem úgy hogy : 8-10-hetes volt mikor megkapta egy éve!
2014. nov. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!