Hát nekem yorkshire terrier kiskutyám lesz lehetséges és már sokan mondták hogy a kutya csak 1 gazdát választ és hogy tudnám elérni hogy engem válasszon hogy én legyek a gazdája?
Úgy hogy kutyaként kezeled (mintha egy dobermannod vagy bernáthegyid és nem egy ruhakiegészítőd lenne), tanítod, neveled, szabályokat állítasz fel az életében, napi 2-3 órát sétáltatod és hagyod játszani más kutyákkal (nem csak a padlócirkáló méretűekkel), játszol vele, ápolod a bundáját, gondozod és persze szereted.
Honnan lesz? Mert ha kutyagyárostól, szaporítótól veszed akkor megette a fene.
Csak olyan kiskutyát vegyél aki rendelkezik:
- származási lappal
- mikrochippel
- legalább 3 oltással
- korrekt féreghajtási programmal
- tenyésztői szerződéssel
- a szülei szűrve vannak genetikai betegségekre
- és leghamarabb 8 hetes korától vihető el!
Gondolom nem szeretnél így járni: [link]
És azt sem szeretnéd, hogy a kutyusod epilepsziás rohamoktól szenvedjen, gyógyszert kelljen szednie, allergiás legyen mindenre, légcsőszűkületes legyen, vagy ne adj isten 4 évesen megvakul PRA (ez egy öröklődő betegség) miatt.
Csak tenyésztőtől vegyél kiskutyát, ne támogass olyan embereket akik csak a pénzt látják az állatokban!
Mi négyen lakunk, és a yorkimnál én vagyok a GAZDI.
Én vettem, én adok neki enni, a napi 4 sétából 3 séta velem van. Én viszem állatorvoshoz, én ápolom, én tanítom, velem alszik, ha olyan a program, hogy el tudom vinni magammal, akkor jön velem a városba, ide-oda.
Szereti a család többi tagját is, de engem tekint falkavezérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!