Kutyámnak ha az egyik szeme be van vörösödve, az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Most vettem észre. Más baja abszolút nincs, nem csipázik, nincs bedagadva egyelőre és csak az egyiknél piros a szemfehérrje. Valami belement volna, vagy lehet komolyabb is? Mit rakhatok rá, kamillás borogatás? Meddig vrjak kb, míg megnézetem orvossal?2014. okt. 1. 19:11
1/8 One of the Anonymus válasza:
2/8 anonim válasza:
A mi kutyánkat mikor megcsípte a kullancs nagyon bevörösödött a szeme, de csak az egyik. Kedvetlen volt, egész nap csak aludt, nem nagyon akart enni se. Másnap elvittük dokihoz, aki szerint ha még várunk, harmadnapra elpusztul. Ha a kutyádnak is hasonló panaszai vannak ajánlatos minél hamarabb megnéznie egy orvosnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi panasza, kullancs sincs benne. Jókedvű, eszik, a szeme is csak felül van bepirosodva.
2014. okt. 1. 19:44
5/8 A kérdező kommentje:
Inkább te ülsz sokat...
2014. okt. 1. 20:09
6/8 anonim válasza:
Na, legalább vki humorizált. :)))
Ne kamillázd. Sima tiszta langyos vízzel, vattával mosd le a szemét. A szem külső zugból befelé és nem fordítva.
A kamilla szárít és allergizálhat.
Ha holnap délután ronda, nem javul, akkor vidd el, mert gyorsan romolhat és annál nehezebb kezelni egy sima kötőhártya gyulladást is.
7/8 Hovarju válasza:
Én már holnap reggel megmutatnám a dokinak. Inkább feleslegesen egyszer, mint túl későn.
8/8 A kérdező kommentje:
Holnap még tuti nem megyek el vele, csak ha rosszabbodik, mostanában eleget jártunk arra sajnos, meg nem is tűnik vészesnek. De ha péntekre sem múlik el, akkor orvos. Köszönöm a válaszokat! Ezüst kolloiddal csepegtetek neki, a kamillát akkor hanyagolom.
2014. okt. 2. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!