Kutyamnak megrandult a laba, mit csinaljak vele?
Ma tortent, kb ket oraja. Nagyon futott, bohockodott es elesett az udvaron. Meguthette, vagy megranditotta a labat, nem tudom, mert epp hattal alltam. Rogton felpattant, nem nyuszogott, futott tovabb. Pihenes utan viszont idonkent felemelgeti, harom labon jarkal. Ha vegigtapintgatom neki, nem nyuszog.
Pihentessem, vagy inkabb ne?
Alaposan atneztem, en is tuskere gondoltam eloszor, de nincs ott semmi.
Egyaltalan be se dagadt sehol neki, szoval nagy randulas sem lehet.
Pihentetes utan santit ra.
Nem fekszi el sem, mert a masik oldalan alszik.
Orvoshoz akkor elviszem, ha nem javul, de feleslegesen nem szeretnem rontgeneztetni, stresszelni...
Izomhuzodas vagy inszalaghuzodas is lehet, de ha jo erosen vegignyomkodom a labat, akkor sem jelez, hol faj neki. Nem ertem.
Szerintetek pihentessem neki?
Persze,ertem en,de azert erdekes, hogy volt, amikor epphogy hozzaertem a labahoz, huzta es vicsorgott /persze diszkreten csinalta:)/ aztan mikor atnyomkodtam, semmi reakcio, fekudt a hatan nyugodtan. Szoval nagyon gyanus, figyelem, aztan ha nem valtozik, elviszem dokihoz.
Beborogattam,szepen ult, tartotta vegig a labat, bekentem feketenadalyto kremmel, azt is szepen hagyta, zoknit is kapott, kozben teveztunk az agyon. Elotte viszont ketten fogtuk le, es hadakozott, harapni is akart, hogy hagyjuk mar beken. Szoval ez fura, hogy egyszer nagyon faj neki, utana meg nem.
Neha raall, neha nem. Ez olyan fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!