Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szaporítótól vett kiskutya...

Szaporítótól vett kiskutya mennyire veszélyes (lent)?

Figyelt kérdés
Ha én egy olyan szaporítótól vásárolok kutyát aki nem ad törzskönyvet és csak a féregtelenítést csinálja meg, azonban a szülök és a kicsinyeik is (fajtatiszta mind a kettő szülő, sőt állítólag törzskönyvesek a nagyszülők) akkor milyen félni valóim vannak a jövendőbeli kiskutyámnak, milyen betegségei lehetnek,miért ilyesztő annyira a szaporító mire kell vigyázni? (egyik haverom akar venni szaporítótól és hiába akarom lebeszélni nem tudok okosat mondani kis tájékoztatást szeretnék, én személy szerint tartok tőle sok rosszat olvastam)
2014. okt. 1. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"wtf! ez mi ez?:)))))) "

Szerintem egyáltalán nem vicces...

2014. okt. 2. 17:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen kutya,sírhatnékom van,hogy nézz ki :(

Nem vicces egyáltalán :(

2014. okt. 2. 21:00
 23/23 Kliszta ***** válasza:

18-as mindent leirt. Az egy dolog, hogy szapitol venni lutri, persze ha igy nezzuk orokbefogadni is.

Viszont aki tenyleg szereti a KUTYAKAT, ugy cakkpakk, nem csak a (majdani) sajatjat, az nem tamogatja a szaporitast!

Mert persze sok szapis kutya lesz egeszseges, es hal meg oregen, boldogan, csaladba, csakhogy pl a testvereinek nem biztos, hogy ugyanolyan jo gazdi jutott, mint ti, es igenes, ha szapitol vesztek, ti is hozzajarultok ahhoz, hogy meg tobb szerencsetlen, beteg, kidobott kutya legyen!

2014. okt. 4. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!