Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A boxer fajtánál élőben még...

A boxer fajtánál élőben még nem láttam egyenes hátú kutyát. Melyik van előnyben?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Az első és második kép a nem egyenes hátra lenne a példa,de inkább a 2.,mivel az első valami brutális.

2014. okt. 1. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
OFF: Én nem értem a kérdést, kíváncsian várom a válaszokat.
2014. okt. 1. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyenes hát és a görbe hát között csupán látszatra van különbség. Mivel a kutya nem úgy jár mint az első két képen. Ez csak a beállítástól függ. A NJ-nél más, ott a kutyák menés és futás közben is húzzák a seggüket a földön.
2014. okt. 1. 16:30
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Azért olyan a hátuk,mert direkt úgy állítsák be pózba a kutyákat? Most akkor melyik "póz" vagy hát a jó? Elméletileg az egyenes,de akkor miért is van mindenhol annyi görbe hátú? :)

2014. okt. 1. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mire gondolsz, mindegyik kutyának egyenes a háta, csak amelyiknek látra ki van tolva a lába, annak jobban lejt... Ki hogy állítja be. Egy egyeneshátú németjuhászt, vagy bármilyen más kutyát is be lehet állítani púposra, hiszen az egyik hátsó lábát maga alá kell, hogy vegye és meg kell, hogy hajlítsa, így a fara is lesüllyed. Neked is egyenes a hátad, mégis tudsz púposan is állni, nem?
2014. okt. 1. 17:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy kell beállítani akkor helyesen?:)
2014. okt. 1. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
A normális, hétköznapi állás az utolsón látszik. Az első kettőn egyszerűen túl van húzva a kutya. De azok is meg tudnak állni pont úgy, mint az utolsó.
2014. okt. 1. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Hol akarod beállítani?
2014. okt. 1. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Megfelelő beállítással a kutya előnyös testrészeit kiemelik, a kevésbé előnyösöket pedig palástolni próbálják. Nyilván van egy "standard", ahogy bizonyos fajtákat beállítanak, egy németjuhászt máshogy, mint egy huskyt, vagy egy boxert, de hogy ki mennyire húzza fel a kutyát, pontosan milyen pozícióba állítja, az kutyától függ, szerintem.

Ha érdekel, hogy milyenek is az adott kutyát különböző pozíciókban, nézegesd kennelek honlapjait, ahol adott kutyáról fogsz találni beállított, kicsit máshogy beállított és nem beállított fotókat is.

2014. okt. 2. 08:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a boxernél ugyanúgy jár,meg minden,de akkor pl kiállításon miért különböznek ennyire beállítások a boxernél?Miért nem úgy megy ez is mint a többi fajtánál? :D
2014. okt. 2. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
A német juhász után a boxeresek is meggajdultak. Valamelyik okos bopxeres kitalálta, hogy egymásnak állítva a befeszülő kutya sokkal jobban mutat, mint a normális állású. Nagy az isten állatkertje. A kutyások meg elég nagy szeletet foglalnak el belőle.:))
2014. okt. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!