Hol tudnék border colliemal terelni?
Figyelt kérdés
Ha lehet,akkor Dél-Magyarországon irjatok,de Balaton környéke is megfelelne.Kezdő kutyával mennék.2014. okt. 1. 15:45
1/5 anonim válasza:
Magyarországon eleve nincs sok lehetőség, ahol meg még értenek is hozzá még kevesebb. Kezdő kutyával pláne ne menj kontár helyre. Amit javaslok: Pórtelek, Szarvas Tanya
2/5 anonim válasza:
Google a barátod vagy a Facebook ahol szerintem vannak különböző ilyen csoportok. Én személy szerint benne vagyok egy pásztorkutyásban, ha ott kiírod akkor akik voltak már, vagy tudnak segíteni, akkor ők majd adnak elérhetőséget
3/5 anonim válasza:
Portelekre, Hárskútra, illetve esetleg Kapuvárra vagy Vasadra tudtok elmenni. Dél-Magyarországon sajnos igazán csak magyar fajták számára van terelési lehetőség.
4/5 anonim válasza:
Ezeken kívül, még Bánkon is van terelési lehetőség... mi oda járunk egy szuper terelőtrénerhez :) Bár sajna nem túl sokszor, mert majd 300 km tőlem :(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
A kutyusomat Kapuvárról hoztuk :)
2014. okt. 4. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!