Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fajtát amit kiválasztottam...

A fajtát amit kiválasztottam nagyon rossz minőségű kutyák képezik. Szerintetek hülyeség az az életcél, hogy minél egészségesebb és szebb példányokat teremtsek a selejtek közé?

Figyelt kérdés

El ne akarjátok képzelni, hogy mennyi a hibás, beteg kutya pedig nagyon ritka fajta. REngeteg a beltenyésztett eb ami következtében nagyon sok betegség ütötte fel a fejét. Legjobban testi deformitások.

Az én TK-s kutyám és egy nagyon kevés jó kutya keresztezésével szeretném kiküszöbölni ezeket a dolgokat.

Természetesen kennel, TK, szűrt kutyákról lenne szó.

( Nem mellesleg sokan nem tartsák be a standardban előírtat és mivel ritka ezért csak gyártsák agyba- főbe, hogy el tudják adni őket)

2014. okt. 1. 12:34
1 2
 11/15 Andizsuzsi ***** válasza:
76%

" Milyen fajta?"

Ezt sosem fogjuk megtudni, kérdező üzleti titokként kezeli:)

2014. okt. 1. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi lennék melyik fajta az amely csak rossz minőségű, selejt kutyákból áll... :D Nyilván rengeteg selejt van minden fajtából (a szaporítóknak köszönhetően), de azért az összes nem lehet az.
2014. okt. 1. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha irtok neki, elmondja privatban. Nekem elarulta.
2014. okt. 1. 13:28
 14/15 Andizsuzsi ***** válasza:
75%
Engem a fajta annyira nem érdekel, csak az, hogy miért akkora titok?
2014. okt. 1. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló gondom és terveim vannak. Nálunk annyiban más a helyzet, hogy még nyitott a fajta törzskönyve, és nem egy keresett kutyafajtáról van szó. Én például egy olyan kant néztem ki, aki már 10-en felül van, de még mindig dolgozik, még ha nem is olyan hévvel, mint fiatalkorában, és emellé még gyönyörű is. Eleve öregkorában lett felfedezve. Azóta több tenyésztő vitte hozzá a szukáját, meglepően magas alomszámok mellett egészen kiváló kutyák születtek, és amelyik le lett szűrve, mind A-s csípőjű. Én eleve a ritkább vérvonalú, lehetőleg idősebb kanokat nézem, mert náluk a legszembetűnőbb az egészségi állapot, és az alomtesókról is igyekszem tájékozódni, meg lehetőleg minél több ősről vagy utódról. Remélem, él még ez a kan, mire eljutnánk.
2014. okt. 2. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!