Egy 2-3 éves kutya mennyire tanítható?
Figyelt kérdés
Bő egy hete sajnos örökre távozott a kutyám az élők sorából... :(
Idővel majd szeretnék egy másik kutyát, de egyenlőre még korainak érzem. Először el kell telnie egy kis időnek.
Viszont menhelyről szeretnék kihozni egyet. Meg is van már a kiszemelt. Egy 2012-es születésű amstaff.
Egy ennyi idős kutya tanítható még ? Mennyire fog az agyuk ilyen korba ? Van esély arra, hogy megszokjon, esetleg megtanítsak neki 1-2 dolgot ?
2014. szept. 30. 16:33
11/11 anonim válasza:
Én kutyám, az első, 12.szülinapomra fogadtuk örökbe, Ő 4 és fél éves volt papír szerint, 3 és fél éve menhelyen. Első kutyám volt, tök bulinak éreztem mindenféle marhaságra tanítani, volt, amit úgy tanítottam, hogy mutattam neki, én hogyan csinálom és utánozott. Nagyon egy hullámhosszon voltunk az első pillanattól. 13 éves volt, amikor eltanulta tőlem magától, nem én mondtam neki, csak magától leutánozott, integetni. Mert én integettem neki és közben mondtam, hogy szia. Mikor hazaértem és ilyenkor annyira boldog volt mindig, hogy újra lát, hogy mindent csinált, rágcsálta a kezem, puszilkodott, azt se tudta hogy örüljön. És egyszercsak felemelte a kezét és ugyanúgy integetett, le föl emelgetve a kezét, ahogy én vele szemben. És vigyorgott hozzá. Onnantól kezdve elég volt, ha mondom neki, hogy szia és Ő már emelte is a mancsát és integetni kezdett nekem. Hihetetlen cuki kutyus volt és annyira hiányzik 😭💔 15 éves és 4 hónapos volt 10 napja, amikor elvette tőlem a végstádiumú áttétes tüdőrák 😭😭💔💔 Az utolsó két napban volt csak rosszul, egészen addig vidám volt és örült nekem, mint egy lökött kölyökkutya, szaladozott, játszott nekem 😭😭😭😭💔 Édes kicsi Kincsem, a mindenem volt 😭💔😭💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!