Ti mit reagáltok, ha kutyasétáltatás közben odajön hozzátok egy gyerek, hogy Ő a kutyádat megsimogathatja e?
Sok embernél már olvastam a negatív gondolatait a gyerek+kutya találkozásáról.
---
Én pl utálom, több szempontból is.
- Nem nagyon szeretem, hogy amikor a kutyámat leviszem pisi-kaki-szaladgálásra, akkor feltart minket egy csapat kisiskolás akik összevissza taperolják, lefogják őt.
- Egyik kutyám félős és nagyon nem tesz neki jót, ha egy csapat kisiskolás bemászik az aurájába
- Közben jönnek az idétlenebbnél idétlenebb kérdések
- Miután belemásztak az aurájába (akár a félősebbnek akár a játékosabbnak) agyonizélgetik, simogatás címszóval
- Elkezdenek vele játszani, ha a kutya pedig vakkant egyet izgatottságában, akkor rohan oda egy szülő, hogy én egy utolsó dög vagyok, hogy a gyerekére ráuszítottam a kutyát a kutyám pedig közveszélyes.
Az még oké, ha odajön anyukával/apukával egy darab kislány/kisfiú és ott van 10 mp-ig, amíg megsimogatja duma nélkül a kutyát, de a halálom amikor odatódul egy csapat gyerek és agyon nyúzzák szerencsétlent.
Ilyenkor, ha látok szülőt, igyekszem jelezni felé, már kb 10 perc múlva, hogy elég volt a gyerekéből, az meg valahogy nem mindig veszi a lapot.
Mostanában azzal oldom meg a helyzetet, hogy ha kérdezik szabad e simogatni, mondom, nem és tovább megyek...
Ti hogy vagytok ezzel? Ha gyerek megy kutyasimogatóra belül és kívül hogy reagáljátok le? :)
Szerencsére egyre többen kérdeznek simi előtt.
Bemutatókon akár 50-80 gyerek közt vagyunk, egyszerre kiabálnak más-más parancsokat, kutya nevet...kutyám bírja, bár aztán alszik fél napot :D
Imádja a gyerekeket, néhanap sikerül is fellöknie egyet-egyet, ahogy nekik dől :D
Pacsi adással kell vigyázni, karmolt már arcon gyereket, de nem volt ijedtség...csak először egy picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!