Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Taste of the wild tap feldobas...

Taste of the wild tap feldobasa konzervvel?

Figyelt kérdés
Tobben mondtak, hogy a harom etkezesbol az ebedet dobjam fel egy kis konzervvel (keverjek bele egy kis adagot). Csak szerintem felesleges, vagy en tudom rosszul?

2014. szept. 28. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges, de én is bele szoktam nekik tenni 1-2 kanállal:))) Ha nem rossz evő a kutya, akkor nincs rá igazából szükség:)
2014. szept. 28. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Felesleges, bár szerintem a étkezés is hacsak nem 4-5 hónapos még a kutya.
2014. szept. 28. 23:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Felesleges, amennyiben olcsó konzervet teszel rá, mert abban úgysincs semmi, csak ízes víz. Ártani nem árt, a kutyák szeretik, csak éppen ezen kívül semmi értelme nincs, illetve oda kell figyelni, nehogy az legyen a vége, hogy konzerv nélkül nem eszi meg (mert pl. sok házikosztos, konzerves kutyát kínlódás szárazra szoktatni, mert azt várják, hogy jön majd az "extra" is idővel).
2014. szept. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!