Palotapincsire létezik szájkosár?
Figyelt kérdés
Az előbb szólták meg a metróellenőrök (vicceltek) de én meg elgondolkoztam, hogy ha szívtelenek lettek volna nem engednek fel a metróra, mert végülis nincs szájkosár rajta.2014. szept. 28. 17:38
1/8 anonim válasza:
Igen, létezik kis méretű szájkosár.
2/8 A kérdező kommentje:
De nincs is mire rákötni, turcsi orra van! Alig 1 centire van ki az orra a fejéből! Ilyen fajtára nem is tudom, hogy valaha valaki tett-e szájkosarat, vagy nem is tudom elképzelni h lehet-e!
2014. szept. 28. 17:45
4/8 anonim válasza:
Boxot vegyél neki,abban szállítsd a metrón!
5/8 sippara válasza:
A szájkosár nem egy lap, amit rátekersz a kutya orrára, ezt az "olyan rövid orra van" kifogást sosem értettem, füle, feje, tarkója gyanítom van neki is, az arca nem totálisan lapos, akkor lehet rá kosarat kapni.
6/8 anonim válasza:
Menj el egy állatfelszerelés boltba és próbálgasd végig. Lehet rá tenni csak kicsit hülyén néz ki mivel a kosár részt ugye az orr rész nem tölti mert turcsi.
De ettől függetlenül lehet rá venni :)
Ne kockáztass,mert vannak bunkó ellenőrök akik máskor nem engednek fel. De tömegközlekedésen minden fajtára kell szájkosár! Ha hordozóba viszed akkor nem kell csak.
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!