Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szaporítják az emberek...

Miért szaporítják az emberek a kutyájukat? Hisz sok embernek szép és törzskönyves a kutyája, de hát ez azért kevés, nem?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 13:49
1 2
 11/11 anonim válasza:

Erről én is sokat tudok mesélni valós megtörtént esetet.

A szomszéd pont eszt csinálja csak nem 5 vagy 6 hanem 50 azaz ötven tacskója van. Moslékkal eteti valami oviból hozza. Van olyan kutyája szerintem melyet emberi kéz nem érintett talán évek óta. Évente amit lehet anyagilag kihozza és ennyi. Engedély semmi. Ezt onnan tudom, hogy évek óta pereskedem vele. Szerintetek tud elég szeretetet adni egy ember ennyi kutyának? Milyen ember az ilyen.És eltudjátok képzelni mekkora a bűz és a zaj? Aludni nem lehet stb. Az önkormányzat olyan lassú és tehetetlen ezért tart ilyen sokáig. És Ő addig simán üzletel szerencsétlenekkel.

2010. jan. 25. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!