Véres kaki és pisi kiskutyánál?! SOS
12 hetes mopsz kiskutyáról van szó. tegnap reggel vettem észre hogy véres részek is vannak a kakijában meg nyálkás, de állagra meg normálisnak mondható mindezt leszámítva,viszont ma reggelre már a pisije is véres volt. egyáltalán nem lehangolt, folyamatosan pörög, eszik, amikor lehetősége van tovább kunyerál, iszik rendesen, tehát a viselkedésén nem vettem észre semmi különöset. azért ide írok mert jelenleg nem otthon vagyunk így az állatorvos csak holnap tudná megvizsgálni. lehet felfázás? a lakásban elég hideg van de nem tudom neki megtiltani hogy csak a szőnyegen játszon és ne menjen a kőre.
oltásai megvannak..ennek ellenére lehet parvo vagy féreg?
csak lakásban, fentebb írtam hogy 4-5ször vittem ki de nem evett meg semmit mert nagyon figyeltem rá, és amikor rájött hogy őrülten szaladhat akkor már nem is figyelte hogy mit kaphatna be.
azért gondoltam felfázásra mert én is felfáztam. és ha én nem bírtam ki enélkül gondoltam hogy nála is ez lehet.
Kérdező!
Amikor a kutya levert állapotban van mindig a legrosszabra kell gondolni! Távdiagnózist még állatorvos se tud felállítani itt a gy. k. n meg pláne hiszen a válaszolók között nem igazán van orvos......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!